Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Český koniec bez vysvetlenia

POPRAD - Slovenský obranca Marek Ďaloga jedným gólom prispel k zisku domácej trofeje. Počas rozbehnutého ročníka viacerých šokoval svojím rozhodnutím odísť zo Sparty Praha, ktorá mu na stôl položila novú zmluvu. Neakceptoval ju a odišiel do lotyšskej Rigy, ktorá hráva KHL.
Zdroj: 34030
Zdieľajte:

Marek Ďaloga bol opäť súčasťou reprezentačnej akcie. Rýchlonohý zadák so svojským štýlom korčuľovania v druhom vystúpení otváral skóre proti výberu Ruska. Po zápase zopakoval vetu, ktorú počúvame takmer stále.

Prečítajte si aj

Fínsko ponorilo do tmy, ktorá vyhovuje, ale zobralo mu priateľku

"Pohár sme získali, čo je fajn, ale musíme sa znovu poučiť zo zlých vecí. Samozrejme, boli aj dobré okamihy. Je to klišé, ale treba hrať celý zápas, nielen niektoré úseky," uviedol pri odchode z popradského štadióna. 30-ročný Zvolenčan v priebehu novembra minulého roka šokoval verejnosť, keď neakceptoval nový návrh zmluvy z dielne Sparty Praha. "Jednoducho som tam nechcel byť! Chcel som odísť, a to som aj urobil," rázne odvetil skúsený hokejista. Ďaloga si to neskôr namieril do KHL, s ktorou už mal skúseností z dresov Slovana Bratislava, Kazane i čínskeho Kunlunu.

Prečítajte si aj

Mediálna kritika zabrala

"Potešilo ma, že prišla možnosť vrátiť sa tam. V tejto lige sa mi veľmi páči, hoci sme už dávno stratili šancu na postup do play-off. Uvidíme, čo bude po sezóne," doplnil Ďaloga, ktorý je hráčom Dinamo Riga a v kabíne sa stretol s bývalými hráčmi Banskej Bystrice Benom Marshallom a Mathewom Maionem.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články