Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Chárov spoluhráč zničil súpera a dostal trest, Ružička asistoval pri vysokej prehre

NEW YORK - Hokejisti Colorada zvíťazili vo štvrtom zápase NHL za sebou. V noci na pondelok zdolali domácu Minnesotu 3:2. V tabuľke Západnej konferencie figurujú na druhom mieste o tri body za St. Louis, majú však k dobru dva duely. Wilds utrpeli prvú prehru po troch výhrach.
Zdroj: 33979
Zdieľajte:

New York Rangers si na vlastnom ľade poradili s trápiacim sa Los Angeles 4:1. Kings nebodovali po piaty raz v sérii, z uplynulých jedenástich zápasov získali iba tri body a sú poslední v Západnej konferencii, v NHL má horšiu bilanciu iba Detroit.

Prečítajte si aj

Fínsko ponorilo do tmy, ktorá vyhovuje, ale zobralo mu priateľku

Red Wings dokázali v nedeľu zdolať vedúci tím súťaže Boston 4:1. Bruins neuspeli napriek výraznej streleckej prevahe 40:20 a prišili o šesťzápasovú víťaznú sériu. Slovenský obranca Zdeno Chára odohral v drese Bostonu 18:47 min, mal dve strely na bránku. Do bránky hostí sa mal pôvodne postaviť Jaroslav Halák, tesne pred zápasom ho však vyradilo zranenie v hornej časti tela a do zápasu nastúpil Tuukka Rask, informoval portál nhl.com.

Prečítajte si aj

Kvalitné posilňovanie pokračuje: Dvojnásobný majster s Košicami pomôže Martinu

Dva góly Detroitu zaznamenal Andreas Athanasiou, 39 zákrokmi sa blysol brankár Jonathan Bernier.

Detroit - Boston 3:1

Buffalo - Anaheim 2:3

New York Rangers - Los Angeles 4:1

Winnipeg - Chicago 5:2

Minnesota - Colorado 2:3

Vedenie NHL suspendovalo obrancu Bostonu Jeremyho Lauzona na dva zápasy za zákrok na útočníka Arizony Dereka Stepana. Incident sa stal v sobotnom zápase, keď v závere prvej tretiny Lauzon trafil súpera lakťom. Oddelenie hráčskej bezpečnosti vyhodnotilo situáciu ako nebezpečný útok na hlavu.

Dvadsaťdvaročný zadák inkasoval v zápase trest na päť minút plus do konca stretnutia. Počas suspendácie príde o viac ako 8-tisíc dolárov. Informoval o tom web NHL.

Slovenský hokejista Adam Ružička asistoval v AHL. Jeho Stockton však v nedeľnom zápase podľahol v Iowe 4:7. Dvadsaťročný útočník dosiahol 17. bod v tejto sezóne (7+10).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články