Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Banská Bystrica získala ďalší titul: Vo finále porazila Zvolen, rozhodol Zedník

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - V Spišskej Novej Vsi sa uskutočnili Majstrovstvá Slovenska veteránov, na ktorých sa zúčastnilo šesť tímov.
Zdroj: 32043
Zdieľajte:

V skupine A štartovali domáca Spišská Nová Ves, Levoča a Zvolen. V "béčku" sa zase predstavili Banská Bystrica, Dubnica a Liptovský Mikuláš. Víťazi skupín postúpili priamo do semifinále, boli to Bystričania a Zvolenčania, kde ich nakoniec doplnili Liptáci a domáci výber Spišskej Novej Vsi. "Barani" sa s domácimi natrápili, vyhrali 5:4 až po samostatných nájazdoch. Zvolen taktiež pri výsledku 6:4 nad Mikulášom nemal nič zadarmo. Súboj o tretie miesto vyhrali Spišiaci jasne 8:1, päťkrát sa trafil J. Hrubý. Vo finále následne Banská Bystrica porazila tesne 4:3 HKM Zvolen, o víťazný zásah sa postaral Richard Zedník.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

V drese víťaza sa prestavili aj Tomáš Surový, Lukáš Bambúch, Ján Šimčík či Ivan Majeský. Zvolen má v kádri Jozefa Čierneho, Andreja Podkonického, Martina Barteka. Dubnica sa bude spoliehala na brankára Miroslava Lipovského, Rasťa Pavlikovského a Roberta Tomíka. Liptovský Mikuláš sa predstavil so svojou ikonou Marekom Uramom, Martinom Cibákom, Jánom Plevom a strelcom Reném Školiakom. Káder Levoče tvorili niekdajší hokejisti Popradu Dušan Brincko, Jaroslav Jabrocký či Miroslav Škovíra. Domáce mesto reprezentovali Martin Klempa, Ľubomír Vaic a Peter Filip.

Individuálne ocenenia:

Najlepší brankár: Peter Hričina (HKM Zvolen)

Najlepší obranca: Ivan Majeský (HC ´05 Banská Bystrica)

Najlepší útočník: Lukáš Jurík (HKM Zvolen)

Najproduktívnejší hráč: Pavol Hrubý (Spišská Nová Ves)

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články