Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kaufland Cup 2020: Ramsay urobil šesť zmien, najväčšie zastúpenie HC Košice, vracia sa rekordér

POPRAD - Tréner slovenskej hokejovej reprezentácie Craig Ramsay a generálny manažér Miroslav Šatan urobili v kádri na Kaufland Cup 2020 šesť zmien. Na utorňajšom zraze v Poprade sa im v porovnaní s pôvodným menoslovom nebude hlásiť obranca Michal Čajkovský a zo zdravotných dôvodov ani pätica útočníkov Martin Bakoš, Marek Hrivík, Libor Hudáček, Ján Sýkora a Michael Vandas.
Zdroj: 32897
Zdieľajte:

Na voľné miesto v defenzíve povolalo vedenie reprezentácie rekordéra v počte štartov za národný tím Dominika Graňáka. Tridsaťšesťročný obranca Karlových Varov ich má na konte 192, strelil v nich desať gólov. Namiesto pätice zranených útočníkov sa na tradičnom domácom podujatí predstavia Andrej Kollár, Jakub Sukeľ, Branislav Rapáč, Tomáš Zigo a Peter Zuzin. Informoval o tom Slovenský zväz ľadového hokeja (SZĽH) na svojom webe hockeyslovakia.sk.

Prečítajte si aj

Zamieri slovenský reprezentant do LA?

Najpočetnejšie zastúpenie v aktualizovanom výbere trénera Craiga Ramsayho majú Košice. Na duely proti olympijskému výberu Ruska a Bielorusku bude pripravené sexteto Andrej Košarišťan, Branislav Rapáč, Jakub Sukeľ, Michal Chovan, Marcel Haščák a Patrik Koch. Až v stredu sa k tímu pripoja Marek Ďaloga a Mislav Rosandič.

Prečítajte si aj

Získal striebro a zomrel: Mladík podľahol zákernej chorobe

Slováci odohrajú na Kaufland Cupe 2020 dva zápasy. Vo štvrtok o 18.00 h nastúpia proti Bielorusku a v sobotu o 14.00 proti olympijskému výberu Ruska.

Aktualizovaný káder na Kaufland Cup 2020 v Poprade (zdroj: hockeyslovakia.sk):

Brankári: Patrik Rybár (Kärpät Oulu, Fín.), Andrej Košarišťan (HC Košice).

Obrancovia: Peter Čerešňák (HC Škoda Plzeň, ČR), Marek Ďaloga (Dinamo Riga, Lot./KHL), Martin Gernát (HC Oceláři Třinec, ČR), Dominik Graňák (HC Karlovy Vary, ČR), Martin Chovan (HC 07 Detva), Patrik Koch (HC Košice), Mislav Rosandič (HC Vítkovice Ridera, ČR), Martin Štajnoch (HC Slovan Bratislava).

Prečítajte si aj

SZĽH nás chce v extralige, hovorí vicemajster prvej ligy

Útočníci: Marcel Haščák, Michal Chovan, Branislav Rapáč, Jakub Sukeľ (všetci HC Košice), Andrej Kollár (HK Nitra), Michal Krištof (Kärpät Oulu, Fín.), Patrik Lamper (HC '05 Banská Bystrica), Tomáš Marcinko (HC Oceláři Třinec, ČR), Matej Paulovič (HC Dynamo Pardubice, ČR), Kristián Pospíšil (Lukko Rauma, Fín.), Peter Zuzin (HC 07 Detva), Tomáš Zigo (HC Slovan Bratislava).

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články