Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Ťažká situácia v Nových Zámkoch: Mužstvo vyhráva, ale ostalo bez trénerov

NOVÉ ZÁMKY - Vzostup formy hokejistov Nových Zámkov je značný.
Zdroj: 33828
Zdieľajte:

Posledné kolá v podaní HC Nové Zámky ukázali prebudenie a výraznejšie sa odtrhnutie od posledných Liptákov. Dokonca pod seba poslali aj Detvu, ktorú v priamej piatkovej konfrontácii porazili na jej ľade 3:1. Kabínu však opúšťa tréner Miroslav Mosnár. Bývalý hokejista Slovana sa postavil na lavičku býkov začiatkom novembra 2019.

Prečítajte si aj

Sukeľ sa nestotožnil s novinármi, Belluš musel vychovávať holandského legionára

"Moje trénerské i ľudské zásady boli nezlučiteľné s krokmi vedenia klubu, ktorý sa napriek proklamovanému cieľu postúpiť do play-off zbavoval najlepších hráčov. Fanúšikom v Nových Zámkoch sa ospravedlňujem, ale sú limity, keď si treba udržať úroveň. Nemienim detaily môjho rozhodnutia rozmazávať. Bude mi ľúto za všetkými hráčmi v Zámkoch. Každý z nich pristupoval k svojej práci profesionálne v tréningoch i zápasoch," povedal pre sobotňajšie vydanie denníka Šport Miroslav Mosnár, ktorý už nepovedie tím v nedeľnom kole proti Zvolenu.

A pravdepodobne sa to týka aj jeho asistenta Imricha Antala. Ten údajne chýbal na sobotňajšom tréningu. Pre informáciu ešte doplníme, že v uplynulých dňoch z klubu odišiel Matej Kristín výmenou za Patrika Nechvátala do Popradu, či kanonier Tomáš Pospíšil do českého Litvínova.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: Denník Šport

Diskusia

Podobné články