Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Zvolen sa proti MAC poriadne natrápil: V konečnom dôsledku to bol dobrý zápas, smial sa Mráz

ZVOLEN - Zápas ako na hojdačke. HKM Zvolen síce doma získal tri body proti MAC Budapešť, no poriadne sa natrápil. Uspel až po prestrelke 8:6.
Zdroj: 33747
Zdieľajte:

Dokopy teda diváci videli štrnásť presných zásahov. Hostia niekoľkokrát vyhrávali, ale keď na začiatku druhej tretiny domáci strelili dva góly, mali si všetko postrážiť: "Za stavu 6:4 som si myslel, že to dohráme na výsledok, ale bolo to ako na kolotoči. Toto sa nemôže stávať," hovoril novic v tíme "bryndziarov" Juraj Mikúš. MAC však za minútu skóre vyrovnal a až v závere body zachraňovali McPherson a Bruno Mráz.

Prečítajte si aj

Našťastie sa otvorili dvierka, hodnotil Ceman hororový náraz Bubelu na mantinel

"Bol to ťažký zápas. Budapešť má dobrý tím, rýchlych hráčov. Langkow je strelec, dnes to aj potvrdil," hovoril Mráz, ktorý pochválil trojgólového Kanaďana v tíme súpera. Sám strelil dva góly a okrem toho, že získal stý bod v Tipsport lige, prehupol sa do druhej stovky: "Je to super. Vždy lepšie, keď sa vyhrá," doplnil sa mladý útočník.

Tri body sa dajú považovať za splnený cieľ, avšak Zvolen si uvedomuje, že veci treba zlepšiť: "Celý zápas bol zvláštny. Bolo veľa nepresností, dostávali sme ľahké góly. Do stredy je čo zlepšovať. Hráme proti Nitre, potom v piatok Trenčín, ktorý je momentálne nebezpečný, bude to ťažké," hovoril Juraj Mikúš. Pri debute si otvoril strelecký účet: "Za ten gól som šťastný. Myslím si, že po fyzickej stránke to z mojej strany pôjde hore. V poslednom období som toho veľa nenahral. Tréning nikdy nenahradí zápasy. Pokúsim sa dostať do čo najlepšej formy a byť pre tím prínosom."

V konečnom dôsledku sa mohli vyskytnúť aj úsmevy: "Nebolo to ideálne, ale ľudí potešili góly. Spravili sme chyby, dostali sme góly, no našťastie sme získali tri body. Tréneri boli radi za tri body, ale máme viac strieľať. Nakoniec nás pochválili, že sme to zvládli," smial sa Miloš Kelemen: "Tiež si myslím, že to bol dobrý zápas," dodal v dobrej nálade Bruno Mráz.

Pozrite si aj

Mladí Zvolenčania pobavili: Spoločný rozhovor mladej dvojice vyvoláva úsmevné momenty
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články