Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Líšky sa posťažovali na ťažký víkend, Mikula sa hneval na hráčov

MICHALOVCE - Vracajú sa do starých koľají? Michalovskí hokejisti získali piatu výhru na domácom štadióne. V nedeľu hostili rozbehnutý Poprad, s ktorým dlho hrali vyrovnanú partiu. Súboj rozlúskol člen štvrtej formácie Eduard Šimun. Asistent trénera Peter Bartoš vysvetlil, prečo sa to rodilo ťažko a jeho náprotivok Peter Mikula bol nahnevaný na zverencov.
Zdroj: 33735
Zdieľajte:

"Mali sme ťažší rozbeh. Zrejme sme ešte cítili cestu z Bratislavy, keďže sme prišli domov v sobotu poobede. Súper nás zatlačil od úvodu a pokojne sme mohli prehrávať trojgólovým rozdielom. Chalanom evidentne pomohol prvý gól, ktorý ich naštartoval. Následne sa začali viac tlačiť do brány. Mohli sme sa však spoľahnúť na brankára Trenčana. Zneškodnil niekoľko šancí Popradu," vyriekol úvodné hodnotenie štvrtej konfrontácie s kamzíkmi Peter Bartoš. Po dvoch tretinách bol nerozhodný stav 1:1. Pred treťou časťou bolo všetko otvorené a čakalo sa na to, kto dá gól, vyhrá. Vyšlo to na stranu Dukly. Sviatočný strelec Šimun bol posledným mužom, ktorý prekonal Tomáša Vošvrdu. "Hráči do toho vložili srdiečko, a tak sa má doma bojovať. Ďalšiu úlohu sme splnili a pokračujeme v ceste za svojím cieľom," dokončil 46-ročný päťnásobný slovenský majster s HC Košice.

Prečítajte si aj

Do poľskej ligy mieria dvaja Slováci, jeden z nich hral tento rok v Nitre

Kouč hostí Peter Mikula bol evidentne nespokojný s výkonom hráčov. Napokon kamzíci strelili len jeden gól, s ktorým sa dá ťažko pomýšľať na úspech a už vôbec nie na súperovej pôde. "Spackaný zápas. Môžem tolerovať len výkon z úvodu prvej tretiny, kde mali z nás Michalovce rešpekt. Trvalo to asi päť minút. Išli sme do vedenia, no vrátili sme sa k hre, ktorá nectí mužstvo. Mali sme ťažké nohy, myseľ sme niekde nechali a Dukla išla cieľavedome za výhrou, ktorú si zaslúžila," hodnotil mierne rozladený skúsený lodivod Popradu. Podtatranci dokázali v aktuálnej sezóne ťahať úctyhodné série. Po sviatkoch naskočili na víťaznú vlnu, ktorá existovala šesť zápasov.

Prečítajte si aj

Kedy dostane pozvánku do národného tímu? Čas neznámy

"Každá séria sa raz skončí. To nie je nič nové pod slnkom. Prehrať sa dá, ale treba určiť, akým spôsobom. Hrali sme bez korčuľovania, napádania, puku a dohrávania súbojov. Všetky prvky, ktoré nás zdobili a pomohli k šnúre víťazstiev, v Michalovciach neexistovali!" pridal bodku na záver Mikula.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články