Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Košarišťan veril, že v Bystrici už Košice konečne vyhrajú, volá aj po šťastí

BANSKÁ BYSTRICA - Košiciam sa naplno ukazuje odvrátená tvár pozitívnych hodnotení zápasov. Východniari prehrali už piaty raz po sebe, neuspeli ani v dramatickom zápase v Banskej Bystrici.
Zdroj: 33734
Zdieľajte:

Síce to pre nich vyzeralo nádejne, keď skóre stretnutia otvoril po ukážkovej individuálnej akcii Jakub Sukeľ, ktorý prešiel okolo Martina Nemčíka ako neriadená strela, avšak Ján Brejčák svojim prvým zásahom v sezóne dokázal vyrovnať a v nájazdoch rozhodol Jordan Hickmott. Ako jediný v nich prekonal skvele chytajúceho Andreja Košarišťana: "Celý zápas bol ťažký. Banská Bystrica hrá dobrý nátlakový štýl hokeja. My sme mali čo robiť v obrane," hovorila košická brankárska jednotka.

Prečítajte si aj

Neskutočná prestrelka vo Zvolene, Trenčín sa natrápil so Zámkami, Poprad prehral

Košarišťan sa zapotil hlavne v tretej tretine, kedy Košice hrali viac oslabení po sebe: "Dokázali sme ubrániť oslabenia, čo je pozitívum. Prehra nás veľmi mrzí. Natiahli sme šnúru prehier, to sme nechceli. Taký je však hokej, boli sme nešťastnejší v nájazdoch. Predtým nám to vychádzalo, teraz nie. Veril som, že v Banskej Bystrici to už príde, ale bohužiaľ neprišlo. Pomôcť nám môže aspoň ten jeden bod, dá sa od neho odraziť a v ďalšom zápase pridáme viac," hodnotil odchovanec Banskej Bystrice.

Aj z chodby útrob zimného štadióna pod Urpínom bolo počuť, že tréner Peter Draisaitl výrazne zvýšil hlas: "Ja nebudem vyberať veci zo šatne, ale každý musí začať od seba. Potrebujeme zlepšiť výkony, potom výhry prídu. Verím, že sa pritrafí aj šťastie, niečo sa nám podráža a dáme góly. Na našej strane teraz musí byť také zdravé nasrdenie. Budeme veriť, že góly prídu," dodal Andrej Košarišťan.

Prečítajte si aj

Valábik zisťoval a vysvetlil, prečo sa Southorn v Poprade tak rozohnil
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články