Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

DVTK potrebuje obrovskú zmenu, samotný Hanlon nestačí

MIŠKOLC - Hokejisti DVTK Jegesmedvék Miškolc prehrali v piatok v Nových Zámkoch až hanebne 2:10. Ešte predtým v tíme skončil tréner Marcel Rodman, kanadská náhrada v podobe Glena Hanlona osobne zo zámoria priletí cez víkend.
Zdroj: 32560
Zdieľajte:

Počas duelu na juhu Slovenska teda logicky na lavičke bývalý kouč slovenskej reprezentácie nebol. Mužstvo viedol jeho asistent aj z minulej sezóny, Hunor Strenk. DVTK sa nachádza vo veľmi zlej situácii. Prehral totiž až sedem z posledných ôsmich zápasov.

"Potrebujeme veľkú zmenu. Sme radi, že príde Glen Hanlon, to by nám malo pomôcť, ale nemusí to byť všetko. Od každého potrebujeme, aby zmenil prístup. Potom sa nejako môžeme dostať do play-off," hovorí Strenk. DVTK sa ale stále drží na ôsmom mieste, kde má 56 bodov. Rovnako ako deviata Nitra. Nebyť skvelého úvodu ročníka, mohlo to byť celé inak.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

V maďarskom tíme si teda situáciu uvedomujú veľmi dobre. DVTK sa plánuje aj posilniť: "Hľadáme hráčov, pozerám sa po trhu. Chceme nájsť niekoho, kto nám bude pasovať do kádru. Samozrejme, maďarských hráčov nie je toľko ako slovenských, čiže v tomto je to pre nás náročnejšie. Rovnako tak sa obzeráme aj po legionároch," dodal Hunor Strenk.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Štefan Mácsadi

Diskusia

Podobné články