Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

FOTO Žilina predstavila špeciálnu sadu dresov, oslavy klubu sa zúčastní legenda slovenského hokeja

ŽILINA - Prvoligový klub MsHK Žilina čaká zaujímavý posledný januárový víkend. Na programe sú oslavy 95. výročia založenia prvého klubu.
Zdroj: 29818
Zdieľajte:

Oslavy výročia hokeja pod Dubňom prebehnú v nedeľu 26. januára. Súperom žilinských hokejistov bude SR 18 v rámci nadstavby druhej najvyššej súťaže. Stretnutie sa bude niesť v slávnostnom duchu. Domáci hokejisti vykorčuľujú na vlastnom ľade v špeciálnej edícii dresov. Aktu sa zúčastnia aj ľudia zo SZĽH, no medzi pozvanými figuruje aj stále aktívna legenda slovenského hokeja.

Prečítajte si aj

Záujem, rokovania a sponzori, "vyliečený havran" sa pripravuje

„Bude to skromná oslava. Pred zápasom prídu ľudia zo SZĽH, VÚC, z mesta a zagratulujú na ľade pred zápasom klubovým funkcionárom. Vychádzali sme z toho, že klub vznikol 25. januára a tento zápas bude 26. januára. Chceli sme teda dodržať termín. Súperom je reprezentácia do 18 rokov, ktorú čaká svetový šampionát. Sú tam veľmi talentovaní hráči. Verím, že diváci si prídu pozrieť hráčov, ktorí raz budú hrať za seniorskú reprezentáciu alebo v NHL. Príde aj Jozef Stümpel, pretože jeho syn hrá v tomto reprezentačnom výbere. Ľudia môžu prísť, podpíše záujemcom dresy alebo kartičky. Touto cestou chcem pozvať ľudí do hľadiska. Nie je to o súperovi o lige, ale treba vzdať hold klubu, ktorý má 95 rokov,“ uviedol pre myzilina.sme.sk Róbert Kašša, organizátor osláv.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: myzilina.sme.sk

Diskusia

Podobné články