Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Víťazná otočka Bostonu, Jaro Halák k výhre pridal aj bonus

NEW YORK - Slovenský brankár Jaroslav Halák prispel v zámorskej NHL jednou asistenciou a 27 úspešnými zákrokmi k triumfu Bostonu v domácom dueli nad Vegas 3:2. Pre Haláka to bola už druhá asistencia v sezóne.
Zdroj: 33357
Zdieľajte:

Boston otočil skóre dvoma gólmi v tretej tretine, pri vyrovnávajúcom na 2:2 vysunul Halák prihrávkou o mantinel Charlieho Coylea a Jake DeBrusk zakončil akciu vydarenou strelou do ľavého horného rohu bránky. O výhre Bruins potom v 53. minúte rozhodol Čech David Krejčí, ktorý sa na ľad vrátil po zranení a dvojzápasovej absencii. Obranca Zdeno Chára odohral za domácich 18:32 min, mal mínusový bod, dve strely a dve trestné minúty.

Prečítajte si aj

Záujem, rokovania a sponzori, "vyliečený havran" sa pripravuje

Frank Vatrano sa blysol hetrikom pri triumfe Floridy v Chicagu 4:3. Kouč hostí Joel Quenneville tak uspel v súboji so svojim bývalým tímom a jeho zverenci ťahajú šesťzápasovú víťaznú sériu. Islanders v newyorskom derby uspeli na ľade Rangers 4:2. Josh Bailey sa pod to podpísal gólom a dvoma asistenciami a brankár Thomas Greiss zlikvidoval 40 striel domácich.

Prečítajte si aj

Druhá alebo tretia najvyššia súťaž? Niekdajší zástupca Tipsport ligy mieri späť na hokejovú mapu

Brankár Philadelphie Brian Elliott zaznamenal čisté konto pri triumfe Philadelphie nad Pittsburghom 3:0. Elliott si pripísal 19 zákrokov a 39. shutout v kariére, prvý v prebiehajúcej sezóne.

Boston - Vegas 3:2 /za domácich HALÁK 0+1, 27z/29s)

Carolina - Winnipeg 4:1

NY Rangers - NY Islanders 2:4

Philadelphia - Pittsburgh 3:0

Chicago - Florida 3:4

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články