Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Pomôže Nagy v play-off Košiciam? Určite ho budem prehovárať, hovorí Haščák

TRENČÍN - Riaditeľ Tipsport Ligy Richard Lintner považuje nedeľňajší Zápas hviezd v Trenčíne za jeden z najlepších, aké doteraz videl. Akciu si pochvaľovali aj samotní aktéri, na druhej strane však zostal na tvári Mariána Hossu smútok.
Zdroj: 33549
Zdieľajte:

Manažéra zdolaného tímu totiž čaká od svojho soka Marián Gáboríka niekoľkodňové podpichovanie. Gáborík sa netajil tým, že svoje mužstvo cez prestávku motivoval, konkrétne veci však prezradiť nechcel. Skóre duelu otvorila jednotka sobotňajšieho draftu Marcel Haščák. Najlepší ligový strelec sa potom presadil ešte raz, ale na triumf to nestačilo.

Prečítajte si aj

Hickmott si ukradol celú šou pre seba, Southorn do bitky s Beskorowanym nešiel

"Chcel som vyhrať, nesplnili sme to. Ale verím, že takých akcií bude ešte veľa, diváci boli skvelí. Ja hrám v Trenčíne veľmi rád," povedal Haščák. Kanoniera "oceliarov" nadchol Ladislav Nagy, ktorý sa zaskvel v individuálnych súťažiach. Premenil všetky tri samostatné nájazdy a zo strechy zimného štadióna trafil do bránky dvakrát. Tretí puk zastavila žŕdka. "Určite ho budem prehovárať, aby nám pomohol na play off," dodal Haščák.

Zápas mal aj charitatívny podtón, za každé víťazstvo v súťažiach zručností, o ktoré sa postaral tím slovenských legiend, putovalo 1000 eur pre detské autistické centrum v Trenčíne. Túto čiastku sa napokon podarilo aj s pomocou výťažku zo vstupného zvýšiť na 5.000 eur. "Ja mám pocit, že akcia bola veľmi úspešná, možno najúspešnejšia v rámci All Star eventu, aké som za posledné roky videl. Malo to energiu a ľudia sa bavili. Verím, že to o rok posunieme ďalej a že budeme naďalej lídrami v Európe v organizovaní takýchto akcií," skonštatoval po zápase riaditeľ Tipsport Ligy Richard Lintner.

Prečítajte si aj

V Zápase hviezd triumf tímu Gáborík, Nagy sa zaskvel v súťažiach
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články