Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Hickmott si ukradol celú šou pre seba, Southorn do bitky s Beskorowanym nešiel

TRENČÍN - Banskobystrické kvarteto sa v Zápase hviezd Tipsport ligy rozdelilo do dvoch tímov po dvoch. V mužstve Mariána Hossu boli Tyler Beskorowany a Joona Jääskeläinen, v kádri Mariána Gáboríka zas Jordon Southorn aj s kapitánskym céčkom a Jordan Hickmott.
Zdroj: 33546
Zdieľajte:

Práve posledný menovaný strelil tri góly a stal sa zaslúžene najväčšou hviezdou stretnutia, dostal ocenenie pre najužitočnejšieho hráča: "Hral naozaj skvele. Ukázal výborné technické schopnosti a okrem hattricku trafil štyri terče z piatich striel. Cenu MVP si plne zaslúžil," pochválil spoluhráča Beskorowany: "Z náš štyroch, ktorí sme hráčmi Banskej Bystrice, si to užil určite aj Joona, no Jordan Hickmott si ukradol šou pre seba a stal sa MVP," nadviazal Southorn.

Samotný Hickmott nemal prečo byť nespokojný: "Bola to zábavná udalosť. Hralo na nej veľa skvelých hráčov, spoločne sme si to užili. Diváci videli veľa šancí, krásnych akcií aj gólov. Musím byť spokojný s výsledkom, ako Tím Gáborík sme vyhrali," nechal sa počuť muž, pre ktorého to bol druhý Zápas hviezd na Slovensku. Zahral si aj v roku 2017 v Poprade: "Bolo to podobné, možno sa hralo trochu menej technickejšie, ale inak sa to dá porovnať. Obe podujatia mali vysokú úroveň."

Obranca Jordon Southorn dostal kapitánske céčko, nakoľko bol draftovaný najvyššie z tímu Mariána Gaboríka. Zúčastnil sa súťaže o najtvrdšiu strelu, ale nevyhral: "Najskôr som výsledky ani nevedel, pretože nebola obrazovka, kde by to bolo písané a moderátorovi som nerozumel. V konečnom dôsledku je to jedno, ale tú obrazovku tam dať mohli," smial sa. Rovnako tak si užíval aj priateľskú konfrontáciu s Tylerom Beskorowanym: "Chcel zhodiť rukavice, ale je to brankár môjho tímu, takže som ho nemohol zraniť."

Kanadský gólman Beskorowany zaujal hlavne strieľaním ponad zaparkované autá do bránky: "Skôr som sa bál o to, aby som netrafil auto. Nakoniec som naň aj nechtiac namieril, ale Andrej Košarišťan ten puk našťastie chytil," usmieval sa: "Celkovo to bola veľká zábava. Museli sa baviť aj diváci, my na ľade sme si to užívali. Celé to dopadlo veľmi dobre," dodal.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články