Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Trotter prezradil, prečo sa pobil s Hrnkom, hokej na Slovensku mu chutí

ZVOLEN - Zámorský útočník Brock Trotter v tejto sezóne nazbieral už skvelých 38 bodov za osem gólov a tridsať asistencií. Právom bol nominovaný na All-Stars zápas v Trenčíne.
Zdroj: 33484
Zdieľajte:

Ofenzívny hráč HKM Zvolen je plný očakávaní: "Určite to bude zábava. Je tu veľa dobrých hráčov. Každý sa na zápas teší. Pre ligu aj hráčov je to krásna akcia. Uvidíme, ako to dopadne. Formát 3 na 3 je pre mňa dobrý. Bude to o technike. Určite padne veľa gólov, brankári sa tiež dúfam, že vytiahnu," povedal 33-ročný krídelník pre hokejovysvet.sk.

Prečítajte si aj

Kamarátstvo ide bokom, obaja chcú vyhrať: Nemôže poznať moje slabiny, žiadne nemám, smeje sa Southorn

Svoje doterajšie pôsobenie pod Pustým hradom mu tiež z osobného hľadiska vychádza ideálne. "Na Slovensku sa hrá dobrý hokej, sú tu kvalitní hráči. Zatiaľ to ide dobre," poznamenal. Určite sa u neho vyskytuje aj ambícia vyhrať titul: "Je tam, no stále skoro. Veľa tímov má šancu dostať sa ďaleko. Do konca základnej časti ostáva ešte dvadsať zápasov. Musíme sa preto sústrediť na ďalšie stretnutia a až potom budeme riešiť, čo sa stane v play-off."

Rodák z Brandonu patrí medzi lídrov kanadského bodovania: "Hrám s dobrými hráčmi, ide nám to. Snažíme sa strieľať góly. Osobne som spokojný, ale ešte nás čaká veľa zápasov," uvedomuje si muž, ktorý nedávno v derby proti HC ´05 iClinic Banská Bystrica vyzval na bitku oveľa vyššieho a mohutnejšieho Tomáša Hrnku: "Je to hokej. Takéto veci sa stávajú. Bolo to rozhodnutie v momente," dodal pre náš web.

Prečítajte si aj

Jednotkou draftu Haščák, Gáborík aj Hossa postavili zaujímavé tímy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články