Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Slovan napriek výhre a prvému miestu v tabuľke spokojný nebol, Turek hodnotil zápas po prehre pozitívne

BRATISLAVA - Hokejisti HC Slovan Bratislava zvíťazili v piatkovom zápase 41. kola Tipsport Ligy doma nad HC 07 WPC Koliba Detva tesne 4:3 a dosiahli piaty triumf v sérii. "Belasí" sa vďaka trom bodom dostali na čelo tabuľky o bod pred Bystricu, tá však odohrala o dve stretnutia menej.
Zdroj: 33014
Zdieľajte:

Napriek tomu neboli na domácej strane spokojní. Slovan totiž v prvej tretine prišiel o náskok 1:0. V prostrednej časti ale Abdul a Basaraba znova vrátili najtesnejšie vedenie na stranu bratislavského klubu a aj keď Frederik Fekiač vyrovnával v 55. minúte, tak už o päťdesiat sekúnd neskôr rozhodol Radovan Puliš: "Videl som, že sa tam Abdul tlačil, že to bude ťahať za bránku a počkám si na ten puk. Pekne ma našiel a ja som to už bez problémov zakončil," opisoval skúsený útočník rozhodujúci moment.

Prečítajte si aj

Skalický a Hudáček hviezdili pri výhrach svojich tímov, Godla vychytal tri body

"Nehrali sme však tak, ako sme mali, takže sme vďační za tie tri body a že sme vyhrali," jasne sa vyjadril Puliš. Podobne to videl aj asistent hlavného trénera Rudolf Jendek: "Z našej strany to nebol taký výkon ako proti Košiciam, ale očakávali sme, že sa bude mužstvo ťažšie motivovať. Detva podala výborný výkon a nás samozrejme tešia získané body. Potešil ma výborný výkon brankára a to, že sme dokázali zareagovať na neskorý gól a ešte to otočiť v náš prospech," povedal na tlačovke.

Naopak, napriek prehre hodnotil stretnutie v hlavnom meste pozitívne hlavný kouč Detvy - Josef Turek: "Odohrali sme veľmi dobrý zápas, prvú tretinu sme vyhrali 2:1. V úvode sme boli trošku vystrašení, ale gól nás nakopol. V druhej tretine sme mali vyloženú šancu na 3:1, ale nedali sme. Potom sme dostali gól a súper otočil. Trochu sme pomenili zostavu a so šťastím sa nám podarilo vyrovnať, no potom v závere sme nepokryli hráča medzi kruhmi a to sa nesmie stať. To sme už mali uhrať aspoň na jeden bod. Ale napriek tomu, že sme prehrali, chcel by som hráčov pochváliť, pretože sme podali dobrý výkon proti silnému súperovi. Navyše nám chýbali štyria hráči z prvých dvoch pätiek. Tí, čo ich nahradili, hrali veľmi dobre," hodnotil.

Prečítajte si aj

Fanúšik Cowboys a Stars si zamiloval Poprad: Vyrastal som v Texase a teraz hrám na Slovensku, čo je neuveriteľné
Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články