Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Košiciach debutovali hráči proti bývalým klubom, Bystrica prvýkrát s posilou, Poprad bez Američana, Brust nehrá

BRATISLAVA - Piatkové 41. kolo Tipsport ligy malo na programe štyri zápasy, nakoľko dve stretnutia sa predohrávali už skôr.
Zdroj: 33246
Zdieľajte:

HC Košice doma privítali MHK 32 Liptovský Mikuláš. V drese domácich debutoval útočník Jakub Sukeľ, ktorý prišiel výmenou práve z Liptova. Opačným smerom putovali útočník Filip Vrábeľ a obranca Christian Michalčin. Aj pre nich to bol debut v novom drese. Prvý menovaný naskočil na krídle prvej formácii, druhý v tretej obrane.

Prečítajte si aj

Na Liptove skončila trojica útočníkov: Medzi nimi aj hviezdna posila!

Tréner Anton Tomko už ale nemal k dispozícii trojicu Radoslav Macík, Alexander Nikulin a Simon Kalousek, ktorá v tíme skončila. V zostave "Oceliarov" prvýkrát od 24. novembra nastúpil mladý obranca Martin Bučko. Medzitým hrával v Žiline a zúčastnil sa aj MSJ. Slovan Bratislava sa proti Detve predstaví bez ľahšie zraneného brankára Barryho Brusta.

HK Poprad doma privítal HKM Zvolen. V drese domácich už nenastúpil útočník Jimmy Lodge, ktorý sa pre zdravotné problémy dohodol na ukončení spolupráci. Nastúpil len na dva zápasy. Zo zranenia sa zotavuje Aleksandar Magovac, Matúš Matis už niekoľko dní kondične trénuje.

Prečítajte si aj

Naživo: Sledujte s nami prestupy a špekulácie v Tipsport lige

Do zostavy na zápas HC ´05 iClinic Banská Bystrica v Michalovciach sa prvýkrát od zranenia ešte v prípravnom zápase dostal obranca Adam Žiak. Bude to pre neho súťažný debut v drese "baranov". Na pozícii brankárskej dvojky je pripravený Marcel Melicherčík a do hry má šancu zasiahnuť aj obranca Lopejský. chýbajú Martin Nemčík, Adrián Zubák.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články