Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Tipsport lige je veľký záujem o hráčov Detvy, klub neplánuje výrazné posilnenie

DETVA - Hokejisti Detvy prehrali v Banskej Bystrici tretí zápas z posledných štyroch. Stále sa však nachádzajú na desiatom mieste tabuľky a ich šanca zabojovať v nadstavbe o play-off ale nie je stratená.
Zdroj: 32540
Zdieľajte:

Tím spod Poľany v súboji na ľade majstra korčuliarsky nestíhal, čo sa pretavilo aj do konečného výsledku. Banskobystričania si k výhre 5:1 prišli bez problémov: "O zápase rozhodli dve naše hrubé chyby v prvej tretine. Keď s takýmto silným súperom prehrávate o dva góly, už je to ťažké doháňať, priblížiť sa mu. Mali sme tam gól na 2:1, ale neplatil, keďže sme ho dosiahli sekundu po skončení tretiny. To by nám trošku pomohlo, no bohužiaľ. Potom sme inkasovali tretí gól v druhej tretine, znížili sme ešte a mali sme aj šancu na 3:2, nevyužili sme ju a keď dali domáci na 4:2, o výsledku bolo rozhodnuté. Potom sme nasadzovali viac mladších hráčov. Nepodali sme dobrý výkon, boli sme slabším tímom," hodnotil tréner Josef Turek.

Prečítajte si aj

VIDEO Peter Mikula: Z viacerých legionárov musel jedného napraviť, ďalší dvaja boli veľkou neznámou

Ten sa v posledných zápasoch musel zaobísť bez najproduktívnejšieho hráča Jána Sýkoru, ktorého limituje zranenie. Detve jeho 32 kanadských bodov za 16 gólov a rovnaký počet asistencií chýba: "Je to na dlhšiu dobu. Koľko presne bude chýbať neviem povedať, ale v nedeľu hrať určite nebude. Má natiahnutý sval na takom blbom mieste, že nemôže naplno korčuľovať," prezradil český kouč Detvy.

Smerom k blížiacemu sa koncu prestupového obdobia ale v mužstve majiteľa Róberta Ľuptáka k veľkým zmenám podľa všetkého nepríde: "Skôr špičkové slovenské tímy majú záujem o našich hráčov. My to máme tak, že keď nám vypadne hráč z prvej alebo druhej päťky, nezoberieme nového, ale posunieme v zostave iného. Takto sme poslali do prvej päťky naposledy Čacha," dodal pre hokejovysvet.sk tréner Josef Turek.

Prečítajte si aj

Banská Bystrica doma poľahky porazila Detvu
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Matej Kubove

Diskusia

Podobné články