Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dalhuisen nepredstavuje poslednú zmenu, avizuje popradský riaditeľ

POPRAD - V Poprade sa to hýbe. Mužstvo trénera Petra Mikulu krok po kroku podlieha zmenám.
Zdroj: 32267
Zdieľajte:

Mlynarovič, Leclerc, Karterud či Ťavoda. Títo hokejisti v nedávnej minulosti odišli spod Tatier. Prvý menovaný bol poslaný na hosťovanie k majstrovi pod Urpín, francúzsky legionár na Slovensku nechcel hrať, Škandinávec nepresvedčil a zvolenský odchovanec bol vymenený do Michaloviec za holandskú protihodnotu menom Mike Dalhuisen.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoločne vytiahli Slovensko do A-kategórie: Šuplerovi prekáža samovláda Šatana

„Pred sezónou sme podpísali kvalitných hráčov zo zahraničia, ktorí mali za sebou vydarené obdobia, avšak v novom pôsobisku pri vplyve mnohých faktorov to tak už nemusí byť. Aj teraz niektorí z nich naplnili našu predstavu, iní nie. Na náš alebo ich podnet sme preto ukončili niekoľko kontraktov a zároveň sme hľadali náhradu,“ rozprával pre oficiálnu stránku HK Poprad riaditeľ Ľudovít Jurínyi. "adali sme kvalitného obrancu s dobrou strelou, ktorý si vie vybudovať rešpekt a taktiež kedy pritvrdiť. Komunikovali sme s prezidentom HK Dukla Ingema Michalovce pánom Martinom Burinským a zrealizovali túto výmenu. Spoločne veríme, že to pomôže obom hráčom a najmä tímom. Taktiež chcem aj touto cestou poďakovať Jánovi Ťavodovi za jeho prínos,“ komentoval čerstvý "trejd" bývalý hokejista kamzíkov.

Prečítajte si aj

VIDEO Trenčiansky veterán je po Novom roku bez klubu: Koniec kariéry?

Pohybom v kádri rozhodne nie je koniec. Jurínyi presne pomenoval problém, kde to Popradu škrípe. „V najbližších dňoch dôjde ešte k pohybom v tíme. Po nich sa chceme zastabilizovať, aby sme boli v čo najlepšej pozícii. Prvé dva a štvrtý útok nám fungujú, resp. odvádzajú požadovanú prácu. Tretí útok nie je optimálny. Musíme vystužiť aj obranu,“ doplnil šéf popradského klubu.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články