Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Filc s Rusnákom si zobrali na mušku Čajkoviča: Hral sebecký hokej

BRATISLAVA - Slovenská účasť na MS do 20 v Česku skončila presne pred týždňom. Od tej doby sa kopia názory odborníkov na výkon zverencov trénera Róberta Petrovického.
Zdroj: 33262
Zdieľajte:

Šupler či Golonka sa vyslovili, že Slovensko reprezentovala generácia bohatých rodičov. Pod kritiku sa dostal aj útočník Maxim Čajkovič, ktorého vlani draftoval klub NHL Tampa Bay Lightning. Na adresu talentovaného reprezentanta sa kriticky vyjadrili bývalý úspešný kouč SR Ján Filc či Dárius Rusnák, majster sveta z roku 1985.

Pozrite si aj

VIDEO Taká dobrá voda v Michalovciach ešte nehrala: Ján Ťavoda privítal fanúšikov typickým humorom

„Nielen mňa, aj fanúšikov možno naviac dráždil rozpor medzi slovami hráčov a tým, čo nakoniec ukázali na ľade. Silné slová o bojovnosti ostali prázdne, namiesto nich sa hráči na ľade prezentovali sústavnou nedisciplinovanosťou. Koho ešte baví počúvať u nás módne frázy o tom, že máme na čom stavať, keď namiesto stavby si po zápasoch hráči musia sypať popol na hlavu. Nastal čas namiesto hladkania pritvrdiť aj v médiách. Napríklad Maximovi Čajkovičovi odkázať, že nesplnil úlohu lídra, lebo sa utápal v sólovaní, hral iba dopredu na seba," vyriekol Rusnák.

Prečítajte si aj

VIDEO Spoločne vytiahli Slovensko do A-kategórie: Šuplerovi prekáža samovláda Šatana

Práve Čajkovič a Oliver Okuliar mali byť ofenzívnymi ťahúňmi národného tímu. "Pred turnajom som vyslovil nádej, že útočná dvojica Čajkovič s Okuliarom by sa mala stať lídrom ofenzívy. Nestalo sa tak, Čajkovič sa venoval takmer výlučne ofenzíve, nasilu sa tlačil dopredu a jeho spoluhráči sa za ním mohli aj zblázniť," uviedol pre zmenu Ján Filc.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: sportdnes.sk

Diskusia

Podobné články