Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Bývalý český útočník Slovana aj Trenčína má nový klub, tohtosezónne trápenie ide zažehnať v boji o titul

ZNOJMO - Vedenie HC Orli Znojmo získalo zaujímavú posilu. Do tímu prišiel český útočník Lukáš Vopelka, ktorý podpísal kontrakt do konca sezóny.
Lukáš Vopelka smeruje na hosťovanie do Vítkovic.
Zdroj: TASR
Zdieľajte:

Účastník EBEL ligy reaguje na to, že má k dispozícii úzky káder, ktorý navyše počas celej sezóny sužujú zdravotné problémy. V poslednom stretnutí hrali v tíme trénera Miroslava Frýčera iba desiati útočníci a šiesti obrancovia. Mužstvo je pritom na treťom mieste súťaže a môže pomýšľať aj nad bojom o titul.

Vopelka by mohol dostať ideálny impulz, pretože táto sezóna mu nevychádza podľa predstáv. Za Hradec Králové odohral štyri zápasy bez body, na hosťovaní vo Vítkoviciach ich stihol šestnásť, ale nazbieral len dve asistencie.

Prečítajte si aj

Trotter skončil v nemocnici s podozrením na otras mozgu, prečo sa pobil s Hrnkom nechápe nikto

23-ročný hokejista pôsobil v Hradci Králové posledné dve sezóny. Počas ročníka 2016/17 nastupoval za HC Slovan Bratislava v KHL a sezónu dohral v Dukle Trenčín, ktorej pomohol udržať sa v Tipsport lige.

Šesť rokov patril do prevažne dorasteneckých či juniorských výberov švédskeho tímu Örebro HK, v SHL si zahral dokopy tri zápasy. Trikrát obliekol seniorský dres Česka, reprezentoval na MS U18, kde bral striebro.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články