Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Rok 2019 bol pre hokejovysvet.sk fantastický: Ďakujeme vám!

BRATISLAVA - Kalendárny rok 2019 sa chýli ku koncu. Ešte pred silvestrovským ohňostrojom sa vám chceme poďakovať.
Zdroj: 29931
Zdieľajte:

Pre náš portál www.hokejovysvet.sk bolo obdobie od 1. januára do 31. decembra najlepšie v histórii jeho existencie. Zaznamenali sme jednoznačne najvyššiu celkovú návštevnosť, ku ktorej prispelo najviac čitateľov. Najúspešnejším mesiacom, čo sa týka počtu kliknutí na našu stránku, bol možno trochu prekvapivo jún. Najviac používateľov si naše články prečítalo v decembri. Najčítanejším článkom roku 2019 je rozhovor s Martinom Bačom.

Prečítajte si aj

VIDEO Otras mozgu a zistená vrodená srdcová vada: Zlý muž Tipsport ligy už nevykorčuľuje na ľad

V roku 2019 sme vám priniesli viac ako sedemtisíc článkov, exkluzívne rozhovory. Zakladali sme si na rýchlosti informácií a kvalite. Rozbehli sme oficiálnu spoluprácu s Tipsport ligou a v lete sme sa zúčastnili najväčšieho hokejbalového turnaja v strednej Európe - Országh Cupu, kde v našom tíme hrali majstri Slovenska aj sveta. Nič z tohto by ale nebolo možné bez vás, našich čitateľov a priaznivcov.

Preto by sme sa vám touto cestou chceli z celého srdca poďakovať, že ste s nami ubehli celú cestu k historicky najlepšiemu roku. Bez vás by sme rozhodne nemohli rok 2019 hodnotiť takto pozitívne. My v redakcii veríme, že nový rok 2020 bude ešte úspešnejší a vám by sme chceli popriať šťastný a veselý rok 2020, v ktorom sa budete môcť tešiť z pracovných aj osobných úspechov. Veríme, že nám zachováte priazeň aj naďalej. Už teraz sa môžete tešiť na zaujímavé novinky.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články