Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Halák s nulou na konte, neuveriteľná prihrávka Pánika a Lantoši prvou hviezdou

NEW YORK - Hokejisti Bostonu Bruins zvíťazili v noci na sobotu v NHL na ľade Buffala Sabres 3:0. Slovenský brankár Jaroslav Halák predviedol 26 zákrokov a pripísal si tretie čisté konto v tejto sezóne. Po krátkej pauze sa na ľad vrátil Zdeno Chára, odohral 22:16 minúty a na konte mal plusový bod.
Zdroj: 33037
Zdieľajte:

Štyridsaťdvaročný obranca vynechal pondelkový duel s Washingtonom pre menší operačný zákrok čeľuste.Okrem Haláka sa najvýraznejšie pod triumf podpísali Patrice Bergeron, ktorý dosiahol tretíkrát za sebou dva góly a Brad Marchand, autor troch asistencií.

Prečítajte si aj

VIDEO Podmienky boli rovnaké pre oboch, líder si dá do nosa až teraz

Prihrávkou na gól sa prezentoval Richard Pánik, ktorý tak pomohol Washingtonu k domácemu víťazstvu nad Columbusom 2:1 po predĺžení. Slovenský krídelník zadovkou pomedzi vlastné nohy asistoval v 47. minúte Carlovi Hagelinovi na vyrovnávajúci zásah. Pánik má v prebiehajúcom ročníku na konte päť bodov (3+2).

Buffalo - Boston 0:3

New Jersey - Toronto 4:5pp

New York Rangers - Carolina 5:3

Washington - Columbus 2:1pp /R. PÁNIK za domácich 0+1/

Colorado - Minnesota 4:6

Nashville - Pittsburgh 2:5

Winnipeg - St. Louis 4:5pp

Chicago - New York Islanders 5:2

Edmonton - Calgary 1:5

Anaheim - Vegas 4:3

San Jose - Los Angeles 2:3pp

Slovenský hokejista Róbert Lantoši strelil gól a pridal asistenciu v zápase AHL. V noci na sobotu pomohol Providence Bruins k triumfu na ľade Springfieldu Thunderbirds. Po stretnutí ho vyhlásili za prvú hviezdu duelu. Na konto si pripísal deviaty zásah v tejto sezóne a 23. bod.

Prihrávka v čase 5:30

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články