Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Podmienky boli rovnaké pre oboch, líder si dá do nosa až teraz

KOŠICE - 8347 divákov prišlo do Košíc, aby si pozrelo veľké slovenské derby proti Slovanu, no po hernej stránke až takí nadchnutí neboli. Pri srdiečku ich však mohol hriať fakt, že si orol zlomil zobák na košickej oceli. Východniari zvýšili náskok pred ostatným protivníkom na sedem bodov.
Zdroj: 33248
Zdieľajte:

"Netreba pozerať na to, že sme porazili Slovan. Domáce stretnutia nám možno od začiatku nešli, ale nastavili sme sa v hlavách na systém, ktorý chceme produkovať. Prináša to prvé ovocie, ale dôležité je v tom pokračovať," povedal útočník Košíc Jakub Suja, ktorý mal na "svedomí" zisk ďalších troch bodov pre svoj tím. "Odohrali sme veľmi ťažké stretnutie. Môj gól bol v podstate šťastný. Puk som iba dorážal do brány," opísal rozhodujúci úder do bratislavskej svätyne.

Prečítajte si aj

Bývalý obranca HK Poprad mieri do KHL, stal sa spoluhráčom Martina Bakoša

Úradný začiatok stretnutia bol posunutý o dve hodiny. Na niektorých štadiónoch sa súboje chýlili ku koncu, v Steel aréne sa ešte len začínalo. "Brali sme to úplne normálne. S tým časom sa musel popasovať aj súper. Nič výnimočné," tvrdil v súvislosti so štartom šlágra a derby o 19:00. Štvrtý rok sa hrá v našej najvyššej súťaži aj cez vianočné sviatky. Tieto zápasy sú niektorým proti srsti, no väčšina sa s tým dokázala vysporiadať. Koľko si toho hráči dopriali pri štedrovečernom stole? "Sme profesionáli, takže nemali sme veľké hody a dali sme si na to pozor. Po zápase si doprajeme viac," doplnil 31-ročný hokejista.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články