Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Na Štefana buďte vyspelí, apelujú Košice na svojich priaznivcov

KOŠICE - Štvrtkový večer sa nebude niesť iba v pokračovaní vianočných sviatkov.
Zdroj: 32953
Zdieľajte:

Steel aréna bude dejiskom hokejového sviatku. Do metropoly východu pricestuje dlhoročný rival zo západu - HC Slovan Bratislava. S týmto súperom východniari otvárali aktuálny ligový ročník. Vtedy prehrali. Následná odveta v Bratislave vyznela v prospech Košíc.

Prečítajte si aj

VIDEO Reprezentačný rekordér, ktorý predbehol aj Šatana: Moje výkony zrejme nie sú hodné národného dresu

Teraz je na programe tretie meranie síl. Stretnutia týchto mužstiev sú vždy sprevádzané emóciami. Do popredia sa však dostávajú hanlivé výroky z hľadiska hlavne na adresu belasých. Platí to ale pri viacerých tímoch Tipsport ligy. V tejto súvislosti začal robiť SZĽH prvotné opatrenia a HC Košice prostredníctvom svojej oficiálnej stránky vyzýva fanúšikov v tomto duchu, ktoré prinášame v plnom znení:

Prečítajte si aj

Konečná nominácia SR 20 na MS: Petrovický vyradil dvoch hráčov z Tipsport ligy a jedného legionára

"Povzbuďme spoločne našich hokejistov v dôležitom zápase proti rivalovi z hlavného mesta a dokážme, že máme vyspelé publikum! Slovenský zväz ľadového hokeja je rozhodnutý čo najúčinnejšie bojovať proti všetkým nešportovým prejavom na hokejových stretnutiach, zvlášť proti vulgárnym a iným hanlivým pokrikom na adresu súpera. Každé takéto previnenie bude postihované peňažným trestom na ťarchu príslušného klubu. HC Košice sa s týmto zámerom plne stotožňuje. Z týchto dôvodov si vás dovoľujeme touto cestou požiadať, aby ste sa na všetkých zápasoch zdržali akýchkoľvek prejavov urážajúcich alebo znevažujúcich hráčov, fanúšikov alebo klub súpera. Zároveň si dovoľujeme upozorniť, že každý takýto prejav, ktorý bude našim kamerovým systémom zaznamenaný, budeme riešiť podnetmi v občiansko-právnom súdnom konaní a oznámime ho súčasne orgánom činným v trestnom konaní, zvlášť s cieľom zabrániť takto závadovým osobám v účasti na našich stretnutiach a s cieľom zosobniť a vymôcť spôsobenú škodu (uloženú pokutu). Veríme, že tak, ako hokejisti a všetci predstavitelia nášho klubu, tak aj naši fanúšikovia budú vzorovým príkladom správania sa na štadiónoch a že naše Desatoro budeme hrdo šíriť v celom slovenskom hokeji."

Pretože MY SME KOŠICE! Ďakujeme!

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články