Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

V Poprade sa Vianoce neponesú len v tradičnom duchu, ale aj v mexickom štýle

POPRAD - Hokejisti Popradu sa na oficiálnej stránke klubu rozrečnili o tom, ako strávia vianočné sviatky.
Zdroj: 33191
Zdieľajte:

Líder obrany Daniel Brejčák bude doma: "Štedrý deň trávim s rodinou, keďže mám malého synčeka a manželku. Tieto Vianoce pravdepodobne strávime u mojich rodičov v kruhu najbližšej rodiny. Na večeru budeme mať zemiakový šalát, rybu, rezeň a nejaké dezerty a koláče. Tie však na druhý deň idem poctivo vybehať (smiech). Následne si rozbalíme darčeky, ktorých ja dostávam požehnane, keďže som dobrý celý rok. Ku koncu dňa ešte chodievam na polnočnú omšu poďakovať za všetko, čo doma máme," hovorí.

Prečítajte si aj

Góly nikdy neboli jeho doménou, po kariére hráča NHL cestuje Európou a spomína na Kopeckého

Rovnako tak je na tom aj ďalší slovenský hokejista Samuel Takáč: "Sviatky budem tráviť v kruhu rodiny. Počas príprav na štedrovečernú večeru sa snažím doma nezavadzať, takže sa vyberiem niekam do prírody si zašportovať. Na večeru už klasicky máme vyprážaného kapra a zemiakový šalát, no ja si namiesto toho dávam iba zemiaky. Nasleduje kapustnica, bobálky a tie klasické slovenské zvyky," rozpráva.

O svojom programe však stále nemá jasno nórsky útočník, Jorgen Karterud: "Tieto Vianoce budú úplne odlišné od tých, na ktoré som bežne zvyknutý, keďže nemám čas sa vrátiť do Nórska. Úprimne povedané, zatiaľ stále neviem, ako ich strávim. Možno vycestujem do Krakova, kde strávim deň alebo dva a jesť budem zrejme iba niekde v reštaurácii," tvrdí.

Prečítajte si aj

Zaujímavá výmena útočníkov medzi poprednými českými klubmi, americký bek ide do druhej ligy

Američan Colin Jacobs sa môže tešiť na priateľku a exotiku: "Príde za mnou moja priateľka, takže sa veľmi teším, ako si užijeme svoje prvé Vianoce na Slovensku. Doma máme tradíciu, že stále jeme morku so zemiakmi a nejakou omáčkou. Niekedy si však zvykneme urobiť také mexické Vianoce a narobíme veľa mexického jedla. Snažíme sa to každým rokom nejak obmieňať," nechal sa počuť.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkpoprad.sk

Diskusia

Podobné články