Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kamzík prepichol orla: Tomáš Zigo dáva klobúk dole pred ľuďmi v Poprade a štadiónom

POPRAD - Bratislavský Slovan prežíva rovnaké obdobie ako pred mesiacom. Aj vtedy nestačil na Miškovec a následne aj na Poprad. S kamzíkmi dokonca zaknihoval zhodné porážky na jeho ľade výsledkom 2:1.
Zdroj: 33178
Zdieľajte:

"Mali sme veľa striel, ale bez gólového efektu. Ten môj jediný gól prišiel veľmi neskoro," stručne zhrnul druhú prehru Slovana rovnakým skóre (2:1) pod Tatrami v priebehu mesiaca Tomáš Zigo.

Prečítajte si aj

VIDEO Zlé výkony Michaloviec majú svoju prvú obeť

Aj tento zápas bol ako keby cez kopirák. Koncom novembra kamzíci pred kamerami RTVS odskočili favoritovi na rozdiel dvoch presných zásahov a výsledok korigoval Štajnoch v tretej tretine. Tentoraz to vyšlo na banskobystrického odchovanca. "Nič nám nepadalo. Popradský brankár chytal skvelo. Situácie, ktoré mohli skončiť gólom, vyriešil k spokojnosti svojho mužstva," hodnotil ďalej slovenský reprezentant.

Prečítajte si aj

VIDEO Slovenské kluby nestihli reagovať: Wronka prestúpil do krajiny galského kohúta

Cez týždeň belasí zlyhali v záverečných sekundách súboja s Miškovcom a ruže im nekvitli ani na východe. Suma summarum, strata líderskej pozície, pretože prenasledovateľ z Košíc uchmatol Michalovciam dva body. "Prišli sme o prvú priečku, ale sezóna je ešte dlhá. Budeme sa snažiť získavať body a vrátiť sa na čelo," predostrel jasný "belasý" plán. Zigo zložil poklonu fanúšikom aj štadiónu.

Prečítajte si aj

VIDEO Michalovce budú robiť čistky

"Neskutočná atmosféra. Páči sa mi tiež štadión a divákom sa musel hokej páčiť. Určite nebudeme robiť tragédiu z pádu o jedno miesto nižšie. V opačnom prípade by sme to mohli zabaliť," dodal Tomáš Zigo.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články