Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Michalovce budú robiť čistky

MICHALOVCE - Dych eufórie z hráčov nováčika Tipsport ligy pomaly odchádza.
Zdroj: 33171
Zdieľajte:

Michalovce vhupli do historickej účasti medzi elitou ako víchor. Doma valcovali každého súpera. Prvé prerušenie bravúrnej série urobil v októbri Zvolen, no Dukla sa okamžite otrepala a pokračovala vo výborných výkonoch. S pribudajúcimi kolami na ňu spadla deka. Vyvrcholením zlého obdobia bol súboj v Poprade, ktorý sa zlomil v druhej tretine a Zemplínčania vyfasovali debakel v pomere 8:2. Tréner Miroslav Chudý bol poriadne kritický na hráčov a povedal:

Prečítajte si aj

Tipsport liga stratila ďalšieho legionára

"K zápasu len krátko. Ušili sme si z hanby kabát. Čo sme od druhej tretiny predviedli, je veľká hanba. Výsledok hovorí jasnou rečou o nás, nie o Poprade. Súper nás za všetko vytrestal. Hrali sme proti sebe, nie proti Popradu. Niektorí hráči sa asi cítia veľmi komfortne v Michalovciach. Beriem to na seba, môj pohár trpezlivosti pretiekol. Už toho bolo dosť, to nie je prvý zápas. Nedá sa to tolerovať. Sú príliš spokojní a zabudli na to, že netreba iba brať, ale aj niečo odovzdať."

Prečítajte si aj

VIDEO Jágr získal na hosťovanie veľké meno, minuloročná opora Michaloviec musí hľadať klub

Zatiaľ nie je jasné, koho presne mal na mysli. Polemizovať môžeme napríklad nad fínskym útočníkom Aki Juuselom, ktorý je už dlhšiu dobu mimo hry, hoci asistent trénera Peter Bartoš raz uviedol, že nehráva kvôli pretlaku legionárov. Každopádne počkáme si na to, kto opustí kabínu Dukly.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články