Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Budú Slováci meniť dresy v NHL?

NEW YORK - Do leta budúceho roka je ešte poriadne ďaleko, ale v zámorí si niektorí odborníci postupne robia zoznam mien, ktoré by mali meniť pôsobisko. V hre sú aj slovenské mená.
Zdroj: 33103
Zdieľajte:

Sekera, Černák, Pánik, Tatar, Halák a Chára. To je aktuálny menoslov slovenských hokejistov, ktorí pôsobia v prvých mužstvách NHL. Budúce leto môže zmeniť situáciu najmä pri dvojici Jaroslav Halák a Zdeno Chára.

Prečítajte si aj

VIDEO Žiar prvým premožiteľom Púchova, šláger pod Vihorlatom vyhrali domáci, hetrik bývalého Spišiaka

„Je podobnou možnosťou ako Greiss. Halák je o rok starší, ale má tiež lepšie skúsenosti ako jednotka, takže ponúkajú zhruba rovnakú hodnotu,“ tvrdí o našom skvelom brankárovi Bostonu Bruins expert zo zámoria. Následne preladil na jeho kolegu Cháru. Ten v marci oslávi už 43. narodeniny. Dvojmetrový obranca v tejto sezóne dosiahol niekoľko významných miľníkov.

Prečítajte si aj

VIDEO Búrlivá diskusia primátora Košíc a manažéra Steel arény: Namiesto riešenia výmena názorov

„Hodnotený je na základe zásluh, no za nikoho iného ako za Boston hrať nebude, ak sa rozhodne dať tomu ešte šancu. Stále je to hráč, ktorého chcete mať vo svojom tíme ako lídra a hrubú zbraň pre boje v play-off,“ dodal Larkin, spomínaný zámorský expert.

ANKETA: Potiahne Zdeno Chára v drese Bostonu aj ďalší ročník?

  • Áno, medvede ho nikam nepustia.

    95%

  • Nie, už skončí s hokejom.

    5%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články