Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Lugano pokračuje v posilňovaní, prísť by mali kanadský útočník a švajčiarsky brankár

LUGANO - Podľa švajčiarskeho RSI sa do Lugana okrem útočníka Davida McIntyreho vydá aj brankár Niklas Schlegel, ktorý aktuálne patrí Bernu.
Zdroj: 21038
Zdieľajte:

Do tímu z hlavného mesta ale nedávno pribudol fínsky gólman Tomi Karhunen, a tak má SC Bern troch gólmanov. Posledným do partie je Pascal Caminada. Zdroj RSI očakáva, že Schlegel sa na zmluve s Luganom dohodne už v najbližších dňoch, ešte pred Vianocami.

Prečítajte si aj

Majster z Banskej Bystrice strelil v derby deväť gólov Prahe, hostia prišli s desiatimi hráčmi

Ešte konkrétnejšie správy sú o inej stále iba potenciálnej posile Lugana. Kanadský útočník David McIntyre po návrate Erika Thorella, ktorého sužovali zdravotné problémy, bude v Zugu prebytočný legionár a môže odísť zadarmo, aj keď má platnú zmluvu. HC Lugano s ním môže údajne počítať už vo štvrtok, kedy by mal byť prestup oficiálne potvrdený.

V súvislosti s Luganom sa v posledných dňoch hovorilo aj o ďalších zámorských útočníkoch. V hre boli príchody Wojteka Wolskiho či Grega Squiersa. Tieto možnosti podľa všetkého padnú, keďže tím z provincie Ticino už bude mať päť legionárov a do jedného zápasu NLA môžu nastúpiť štyria.

Prečítajte si aj

Narodil sa vo florbalovom meste, v Banskej Bystrici vyhorel a ukončil kariéru, ako tréner sa tešil z titulu vo Švédsku
Zdieľajte:
Zdroj informácií: eliteprospects.com

Diskusia

Podobné články