Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Otec si zahral so synom, Stümpelovcom sa splnil sen: Pocity sa nedajú opísať slovami

ŽIAR NAD HRONOM - Sobotný zápas medzi HK MŠK Žiar nad Hronom a Iskrou Partizánske priniesol neopakovateľný príbeh pre rodinu Stümpelovcov.
Zdroj: 33053
Zdieľajte:

Legendárny Jozef si totiž prvýkrát zahral so synom Oliverom, ktorý ako 16-ročný patrí do tímu Slovenska U18, ktorý nastupuje v druhej najvyššej súťaži. Mladík si dokonca otvoril strelecký účet v 2. lige, keď upravoval skóre na konečných 5:1 v prospech žiarskych Indiánov: "Chcem sa poďakovať Ľubošovi Dobrému a môjmu ocinovi, ktorí to celé vypracovali a moje zakončenie bola len čerešnička na torte," hovoril po zápase rodák z kalifornského mesta Torrance: "Som nesmierne rád, že Oliverovi to vyšlo," doplnil otec Jozef.

Prečítajte si aj

TOP 16 štatistických faktov o Slovensku v histórii MSJ

Starší Stümpel neskrýval emócie: "Je to splnený sen. Na sklonku kariéry to bol tajný sen, podarilo sa a som rád, že to vyšlo a zahral som si so synom. Párkrát sme boli spolu na ľade. Teraz som viac-menej v pozícii trénera, syn v pozícii hráča, čiže sa to dopĺňa a snažíme sa z toho čo najviac vyťažiť," nechal sa počuť dlhoročný hráč NHL.

Podobne celú situáciu vnímal i Oliver: "Bol to neuveriteľný pocit. Odmalička som si s ním chcel zahrať, bol to môj sen a ten sa splnil. Nedokážu to opísať žiadne slová. Chcel by som sa poďakovať fanúšikom. Vytvorili fantastickú atmosféru a bol to neskutočný zážitok," rozprával v eufórii mladučký útočník.

Existuje reálna šanca, že spolupráca otca a syna z klanu Stümpelovcov sa ešte zopakuje. Každopádne, Oliver neostáva v tíme Žiaru natrvalo, bude hrávať za výber do 18 rokov: "Budeme sa snažiť. Je tu ešte zápas 21. decembra, takže to by mohla byť ďalšia príležitosť zahrať si spolu," dodal Jozef Stümpel, ktorý v tejto sezóne čaká na svoj gól. Syn ho teda predbehol pri prvej možnosti.

Prečítajte si aj

VIDEO Zigo je spájaný s možnosťou prestupu do druhej českej ligy
Zdieľajte:
Zdroj informácií: Mário Bona

Diskusia

Podobné články