Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Tá istá pesnička dookola, Jurík slovo prenechá vedeniu Nových Zámkov

NITRA - Hokejisti HC Mikron Nové Zámky znova neodchádzali zo zápasu spokojní, pretože prehrali v Nitre 1:2.
Zdroj: 33047
Zdieľajte:

Domáci sa dostali do vedenia 2:0 po zásahoch Kerbashiana z prvej tretiny a Morrisona z druhej časti hry. Hlavný tréner Nitry Marián Bažány ale spokojný po stretnutí nebol: "Sme veľmi radi za tri body. My sme v ťažkej situácii. Vypracujeme si veľké množstvo šancí, ale nedávame góly. Musíme byť trpezliví, máme veľa mladých hráčov, ktorí budú kvalitní hráči v budúcnosti. Pracujeme s nimi, treba im veriť a my im aj veríme. Takisto musíme aj trpezlivo hrať, keď nedáme čisté gólové šance," hovoril na tlačovke.

Prečítajte si aj

Šláger mal pod Urpínom parametre play-off, Ceman jubiloval víťazstvom

Záver si ale "Corgoni" zbytočne skomplikovali: "Hrali sme 50 minút. Potom sme upustili z nášho systému. Nové Zámky sa viac tlačili do brány, zvýšili tempo," uvedomoval si Bažány: "Mali sme veľké šance, taktiež aj ja. Myslel som si, že v jednej situácii to natlačím za Hanuljaka, ale ten puk neprešiel za čiaru. Potom som to vrátil do bránkoviska, strieľal som do prázdnej bránky a trafil som obrancu Morrisona. My však musíme hrať od začiatku a nie až konci, keď doháňame výsledok. Vtedy si to súper vie postrážiť. To sa nám deje stále dookola," sypal si popol na hlavu novozámocký útočník Juraj Jurík.

"V tretej tretine sme začali viac korčuľovať a mali sme nejaké šance. Škoda, že sme v závere nedali vyrovnávajúci gól," hodnotil tréner hostí Miroslav Mosnár. Mužstvo z južného Slovenska sa nachádza v zlej situácii. Ako sa z nej dostať je ťažká otázka, Jurík ako líder ofenzívy "býkov" odpoveď prenechá na kompetentných: "To je otázka na vedenie, nechcem sa k tomu vyjadrovať," tvrdí.

Prečítajte si aj

Detve skontumovali výhru proti DVTK, Šisovský nastúpil neoprávnene
Zdieľajte:
Zdroje informácií: TASR, hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články