Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Výnimočná chvíľa v Žiari nad Hronom: Jozef Stümpel nastúpi po boku syna Olivera!

ŽIAR NAD HRONOM - V sobotňajšom zápase Žiar nad Hronom s Partizánskym, nastúpia bok po boku otec a syn, Jozef a Oliver Stümpelovci.
Zdroj: 32991
Zdieľajte:

Už na predsezónnej tlačovej konferencii odznelo prianie majstra sveta Jozefa Stümpela, zahrať si zápas so svojim synom Oliverom. „Dúfam, že si spolu zahráme. Je to sen každého otca, zahrať si so svojim synom.“

Prečítajte si aj

VIDEO Kanadská hviezda by mala posilniť priamu konkurenciu

Oliver je mladý talentovaný hokejista, ktorý patrí medzi veľké nádeje slovenského hokeja. Napriek svojmu mladému veku pravidelne hráva zápasy proti starším súperom. Vo veku 16 rokov patrí medzi stabilné opory reprezentácie do 18 rokov, so slovenskou „osemnástkou“ pravidelne nastupuje v juniorskej extralige, ale aj seniorskej Slovenskej hokejovej lige (1. liga). V prebiehajúcej sezóne odohral v týchto súťažiach 22 zápasov, v ktorých nazbieral 13 kanadských bodov za 4 góly a 9 asistencií.

V Sobotu čaká Olivera, ale aj jeho otca zápas, na ktorý budú určite obaja navždy spomínať a tento zápas sa navždy zapíše do histórie hokeja nielen v našom meste, ale aj na Slovensku. Nastúpia spolu v jednom tíme a v jednej útočnej formácii v Žiari nad Hronom. Táto udalosť významne pridá na výnimočnosti tomuto zápasu, ktorý sa odohrá opäť pred vynikajúcou diváckou kulisou.

Prečítajte si aj

VIDEO Skvelý výkon Černáka nestačil Tampe na body, Boston pokazil vyhratý zápas
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkmskziar.sk

Diskusia

Podobné články