Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO "Mikulovci" nevypočuli publikum, nová posila Liptákov netuší, koľko sa v tíme zdrží

POPRAD - História sa spred dvoch týždňov neopakovala. Podtatranské derby v polovici novembra dopadlo pre Poprad zle. Celý zápas s Liptákmi doťahoval a prehral 2:3. V ďalšej tohtosezónnej edícii týchto mužstiev bol súboj o jednom tíme - tom popradskom. Zverenci trénera Petra Mikulu rozstrieľali rivala 8:0. Z toho viac ako polovica padla už v prvej tretine.
Zdroj: 33021
Zdieľajte:

"Sme radi, že nám konečne padli góly. Liptovský Mikuláš asi nemal svoj deň, ale sú aj také chvíle. Verím, že to prenesieme do nasledujúcich bojov," hodnotil svoje druhé Podtatranské derby v kariére Miroslav Preisinger, ktorý sa pod skóre 8:0 podpísal dvoma pukmi v bráne súpera.

Prečítajte si aj

VIDEO Ani nevedel, kto mu volá: Záujemcu o jeho služby spoznal po hlase

Popradčania konto Liptákov postupne zaťažovali. Pochopiteľne si diváci pýtali povestnú desiatku, ale ich prosby neboli vypočuté. "Nachádzame sa pred obdobím výplat a nikto za ňu nechcel platiť do kasy. Aj takýto výsledok je dobrý," hovoril nedávno ešte hráč Zvolena. V porovnaní s minulým ročníkom, kamzíci nezažívajú až takú dobrú sezónu. Už niečo odhalila samotná príprava a ligové účinkovanie vyústilo do odchodu trénera Františka Štolca, ktorého nahradil ošľahaný Peter Mikula.

Prečítajte si aj

Nitra doma šokujúco prehrala s Budapešťou

Popradská hra sa začala meniť k lepšiemu. "Keď som prichádzal do Popradu tvrdil som, že tento káder má určite na viac. Postupne sa tlačíme v tabuľke hore, no zároveň budú väčšie očakávania a musíme to udržať," uvedomuje si možné riziko v súvislosti so stúpaním v pelotóne Preisinger. Pod Tatry prišiel americký center Colin Jacobs, ktorý svoju premiéru okorenil o prvý presný zásah v drese s kamzíkom na hrudi. "Bol párkrát na presilovkách, ale zatiaľ sme nemali dostatok času cvičiť ich. Uvidíme v ďalších zápasoch," doplnil 28-ročný útočník, ktorý si v utorok zopakuje cestu pod Pustý hrad, keďže sa Poprad predstaví na ľade Bryndziarov.

Prečítajte si aj

VIDEO Marinčin opustil Toronto Maple Leafs

"Nezachytili sme začiatok, a potom sa to s nami viezlo celé stretnutie. Snáď to v najbližšom kole bude oveľa lepšie," vyjadril sa pred hlúčikom novinárov Maroš Surový. 23-ročný útočník prakticky zo dňa na deň zmenil kabínu. Na všetko ho pripravil majiteľ Detvy Róbert Ľupták. "V sobotu mi povedal, že je možnosť odísť do Mikuláša. Mám spoluhráčom pomôcť. Hádam budem prínosom. Predpokladaná doba zotrvania je zatiaľ mesiac. Ak však dostanem telefonát, že sa mám vrátiť, pôjdem späť. Keď nie, zostanem na Liptove. V tejto chvíli sám neviem," doplnil menovec bývalého úspešného hokejistu a reprezentanta SR Tomáša.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články