Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Boston prehĺbil krízu Montrealu, Dallas opäť padol

NEW YORK - Hokejisti Bostonu vyhrali v zámorskej NHL siedmy zápas za sebou. V noci na pondelok zdolali doma Montreal 3:1, keď v ich bránke dostal pred Jaroslavom Halákom prednosť Tuuka Rask a predviedol 28 úspešných zákrokov.
Zdroj: 31881
Zdieľajte:

Slováci nebodovali, Zdeno Chára odohral za Boston 18:35 min a mal dve strely na bránku. Útočník Montrealu Tomáš Tatar prerušil trojzápasovú sériu s aspoň jedným bodom, počas 13:46 min vyslal na bránku súpera dve strely. Montreal je naďalej v kríze, prehral ôsmy duel za sebou.

Prečítajte si aj

VIDEO Pánik? Je viac ako strelec, znie z kabíny "Caps"

Boston otočil skóre tromi gólmi v tretej tretine. Víťazný Davida Backesa bol jeho premiérový v sezóne, do zostavy sa vrátil po mesiac trvajúcom zranení. Čech David Pastrňák potvrdil post lídra tabuľky strelcov svojim 25. zásahom. Raska prekonal iba Joel Armia už v 2. minúte stretnutia.

Prečítajte si aj

VIDEO Marinčin opustil Toronto Maple Leafs

Minnesota zdolala Dallas 3:2 po nájazdoch. Hviezdou večera bol fínsky útočník domácich Mikko Koivu, ktorý v 1000. zápase v kariére rozhodol rozstrel a asistenciou v druhej tretine dosiahol métu 700 bodov v NHL. Kevin Fiala mal v drese Wild gól a asistenciu. Slovenský obranca hostí Andrej Sekera strávil na ľade 16:49 min, prezentoval sa jednou blokovanou strelou a jedným "hitom". Dallas prehral tretí zápas v rade.

Leon Draisaitl rozhodol dvoma gólmi o triumfe Edmontonu na ľade Vancouveru 3:2.

Minnesota - Dallas 3:2sn

Boston - Montreal 3:1

Vancouver - Edmonton 2:3

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články