Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Pánik? Je viac ako strelec, znie z kabíny "Caps"

WASHINGTON - Slovenský útočník Richard Pánik pred sezónou prestúpil z Arizony do Washingtonu.
Zdroj: 32947
Zdieľajte:

Tohtoročná sezóna v jeho podaní bola miestami až katastrofálna. Frustráciu mu spôsobovala žalostná produktivita a aby toho nebolo málo, do toho sa zaplietlo aj nešťastné zranenie, ktoré ho vyradilo z hry na mesiac. Odkedy sa vrátil do zostavy, jeho výkony sa pomaly zlepšujú. Dokonca už stihol streliť gól.

Prečítajte si aj

VIDEO Famózna forma Tatara, trpký návrat Černáka

„Stále sa tam len dostávam. Myslím si, že stále mám toho v sebe viac. Nestane sa to zo dňa na deň, ale pomaly sa mi vracia sebadôvera. Je to lepšie a lepšie,“ uviedol rodák martinského hokeja. Pánik zatiaľ veľmi neoslnil, ale popravde, nemal na to veľa príležitostí. K nášmu reprezentačnému útočníkovi sa vyjadril aj tréner mužstva Todd Reirdem. „Je pre nás viac, ako len strelec. Preto sme si ho v lete vybrali a preto naša organizácia po ňom išla. Som šťastný, že sa odmeňuje teraz aj po ofenzívnej stránke. Už sa hovorilo dlhšie o tom, že sa snažíme od jeho formácie získať ofenzívne o trochu viac.“

Pozrite si aj

VIDEO Stretnutie dvoch tvrdých mužov ligy: Tvrdé rany, kolísavá prevaha a pretiahnutý dres cez hlavu

Generálny manažér doplnil, že výkony 28-ročného Slováka boli ako na hojdačke a dostane ešte čas na to, aby sa aklimatizoval a hral so spoluhráčmi, na ktorých je zvyknutý.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: slovaknhl.sk

Diskusia

Podobné články