Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Prešlo už štrnásť mesiacov: Richard Rapáč sa vracia na ľad!

SPIŠSKÁ NOVÁ VES - Fanúšikovia hokeja na Spiši si v piatok večer prídu na svoje.
Zdroj: 29366
Zdieľajte:

Hokejový klub motivuje divákov, aby sa dostavili na zápas proti Považskej Bystrici. Duel je venovaný boju proti rakovine a každý, kto si zakúpi vstupenku, pôjde jedno euro na účet košickej onkológie, ktorú Spišiaci poctili svojou návštevou v priebehu aktuálneho týždňa.

Prečítajte si aj

VIDEO Topoľčany vyvesia dres domácej legendy!

To však nie je všetko. V domácom drese vykorčuľuje medzi mantinely zimného štadióna v Spišskej Novej Vsi tréner a funkcionár Richard Rapáč. Do výstroja sa oblečie po štrnásťmesačnej prestávke. Sám totiž v minulosti bojoval s ochorením, ktoré ho pripútalo na lôžko onkológie. Nemusel ale zohrávať žiadny ťažký súboj, pretože sa všetko skončilo dobre.

Prečítajte si aj

VIDEO HC Košice podpísali profesionálne zmluvy s duom talentovaných útočníkov

"Verím, že ľudia pochopia význam tejto akcie, lebo v piatok to nebude len o hokeji. Budeme len radi, keď zaplnia náš zimák a podporia túto akciu. V aktuálnej sezóne hokej v Spišskej Novej Vsi ožil, je na správnej ceste a aj fanúšikovia začali navštevovať zápasy v hojnejšom počte. Sú pre nás dôležití, lebo bez nich sa nepohneme," vyslal odkaz priaznivcom klubu v rozhovore pre denník Korzár Richard Rapáč. "Hoci môj zdravotný stav stále nie je ideálny, chcem ľuďom ukázať, že aj ja som ochotný niečo podstúpiť a že viem zabojovať. Na zápas som sa pripravoval tri týždne. Verím, že chlapcom pomôžem a budem pre mužstvo prínosom," dodal 32-ročný odchovanec zo Spiša.

ANKETA: Oceňujete gesto Richarda Rapáča?

  • Áno, je to chlap na správnom mieste.

    89%

  • Neviem sa k tomu vyjadriť.

    8%

  • Je mi to jedno.

    3%

Zdieľajte:
Zdroj informácií: korzar.sk

Diskusia

Podobné články