Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO HC Košice podpísali profesionálne zmluvy s duom talentovaných útočníkov

KOŠICE - Hokejový klub HC Košice v utorok podvečer uskutočnil druhé stretnutie pod názvom Community Forum, ktoré sa konalo v priestoroch DoubleTree by Hilton.
Zdroj: 32953
Zdieľajte:

Večer patril jednotlivým hodnoteniam kategórii klubu. Športový manažér klubu Jan Šťastný pripravil netradičnú, no jedinečnú bodku programu. Za prítomnosti verejnosti prebehol slávnostný akt podpisu prvej profesionálnej zmluvy Košíc s dvojicou talentovaných mladíkov - Samuelom Nagyom a Romanom Faithom.

Prečítajte si aj

VIDEO Vicemajstra posilnil dobrý kamarát Versteega a Blackwatera, v tíme končia dvaja hráči

„V tento symbolický okamih by som v prvom rade chcel poďakovať všetkým trénerom mládeže. Myslím, že všetci viete, že v Košiciach sa niečo začína diať a dôsledkom toho je tento slávnostný moment. Na základe nejakých poznatkov a komunikácií s trénermi sme sa rozhodli podpísať trojročný profesionálny kontrakt s našimi odchovancami, hráčmi Samuelom Nagyom a Romanom Faithom. Je to začiatok našej cesty a myslím si, že hráčov bude v budúcnosti pribúdať. Vieme o kvalite našich mládežníkov, nechceli sme však robiť žiadne unáhlené závery a rozhodli sme sa pre týchto dvoch hráčov z dôvodu veku. Všetci veríme, že niekto z nich zaklope na bránu profesionálneho hokeja nielen v Košiciach, ale aj vo svete,“ uviedol Šťastný pre oficiálnu stránku Oceliarov.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hckosice.sk

Diskusia

Podobné články