Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Košice stratili Michala Chovana, počítať s ním nemôže ani Ramsay

KOŠICE - Útočník HC Košice Michal Chovan bude svojmu tímu chýbať približne tri až štyri týždne. Dôvodom je zranenie ruky, ktoré utrpel v nedeľnom zápase 24. kola Tipsport Ligy v Detve.
Zdroj: 32758
Zdieľajte:

Chovan otvoril skóre v 6. minúte a neskôr si pripísal aj asistenciu, napokon si však radosť z víťazstva 3:2 naplno neužil. "V jednom zo súbojov sa mi zasekla ruka a nevydržala to jedna menšia kostička. Ruku mám v sadre, no myslím si, že to nie je také hrozné, ako to vyzerá. Podľa prognóz by som mal chýbať približne 3-4 týždne," uviedol Chovan pre TASR.

Prečítajte si aj

VIDEO Liptovský Mikuláš do konca sezóny s novou brankárskou dvojicou

Skúsený útočník, ktorý deň pred spomínaným zápasom oslávil 32. narodeniny, tak pravdepodobne vynechá aj druhú reprezentačnú akciu sezóny. Hoci figuroval v nominácii trénera Craiga Ramsayho na novembrový Nemecký pohár, napokon sa v Krefelde nepredstavil, keďže v poslednom zápase pred reprezentačnou prestávkou sa zranil.

Prečítajte si aj

VIDEO Kabáč nabonzoval Beskorowanyho, Ceman bol rozladený zo začiatku súboja

Aktuálne štvrtý najproduktívnejší hráč súťaže mal sľubnú šancu štartovať na turnaji vo Švajčiarsku (12. a 13. decembra), vzhľadom na predpokladanú absenciu je však jeho účasť málo pravdepodobná. "Je to smola. V novembri som síce pre to zranenie nevynechal žiadny ligový zápas, doliečil som to počas prestávky. Chýbal som potom iba v jednom stretnutí, aj to iba pre chorobu. Mrzí ma to, ale nemôžem to brať tragicky. Patrí to k hokeju. Sezóna je dobre rozbehnutá a treba ostať pozitívne naladený," poznamenal Chovan, ktorý zatiaľ odohral v sezóne 23 zápasov, v ktorých získal 27 bodov za 9 gólov a 18 asistencií.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články