Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nahnevaný tréner Žiliny: Buď sa niečo zmení, alebo pôjdeme ešte nižšie!

ŽILINA - Hokej pod Dubňom sa zachraňoval do posledných chvíľ. Napriek rôznym úskaliam dali poslanci zelenú na pokračovanie rýchleho kolektívneho športu.
Zdroj: 31312
Zdieľajte:

MsHK Žilina po letných patáliách predsa len vkročila do prvoligovej spoločnosti. Všetko sa zomlelo doslova v hodine dvanástej, a tak sa nedalo očakávať perfektné účinkovanie tímu. Piatkový domáci debakel s Bratislavou (0:8) len podčiarkol túto skutočnosť.

Prečítajte si aj

VIDEO Košice stratili Michala Chovana, počítať s ním nemôže ani Ramsay

"Vypili sme si kalich horkosti až do dna. Rešpektujeme kvalitu súpera, ale nepodali sme výkon, ktorý sme podať chceli. Nekorčuľovali sme, nehrali sme do tela, nedohrávali sme súboje, zľakli sme sa mien v kádri súpera, a tak to aj dopadlo. Na druhej strane, všetky tečované puky skončili v našej bránke... My sme hrali zle, súper čo mohol, to využil,“ uviedol po zápase pre oficiálny web vlkov tréner Stanislav Škorvánek.

Prečítajte si aj

VIDEO Šéf i tréner Pardubíc naložili Hovorkovi: Prezradili dôvody jeho konca úplne otvorene

Bývalý extraligový hráč otvorene poukázal na fakt, ktorý brzdí nováčika druhej najvyššej súťaži v ceste za bodmi a vylepšovaním si tabuľkového postavenia. „Pracujeme v podmienkach, ktoré sú dané. Naše mužstvo sa zíde v kompletnom zložení na jedinom tréningu za celý týždeň a takto to už jednoducho nejde ďalej. Musím to povedať otvorene, do mužstva musí prísť päť hráčov, alebo to takto bude vyzerať aj naďalej. Dnes ide hrať 11 hráčov za juniorku a my sa zídeme na tréningu v kompletnom zložení až v utorok ráno. S 20 hráčmi jednoducho nie je možné ťahať A-tím a juniorku naraz. Buď sa teda niečo zmení, alebo to bude takto vyzerať aj ďalej a budeme tam, kde sme, alebo aj nižšie. Chceme sa však poďakovať našim fanúšikom, ktorí nám aj v tretej tretine pri náznakoch šancí zatlieskali, naozaj si veľmi vážime ich podporu,“ doplnil nahnevaným tónom Škorvánek.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: mshkzilina.sk

Diskusia

Podobné články