Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Kubka mal dve ponuky zo Slovenska, o súčasných spoluhráčoch má doma detailné poznámky

NITRA - Obranca Branislav Kubka sa stal posilou HK Nitra. Svoj debut by mal absolvovať v nedeľu proti Novým Zámkom.
Zdroj: 22171
Zdieľajte:

Aktuálnu sezónu začínal v českých Karlových Varoch, kde to nevyšlo úplne podľa predstáv: "Popravde sa to dalo vycítiť, lebo hneď mi bolo povedané, že ma až tak nepoznajú. Dostal som sa na chvíľu do zostavy, keď som nahradzoval zraneného spoluhráča, ale potom prišlo k tomu, že so mnou nepočítajú. Ale určite nemôžem povedať nič zlé na klub, ľudia okolo klubu aj spoluhráči boli veľmi fajn. Ale niekedy to v hokeji takto chodí," hovorí 31-ročný bek pre klubový web.

Prečítajte si aj

Fiasko v Piešťanoch: Na zápas SR 18 proti Capitals neprišlo ani dvadsať divákov

Keď sa stal voľným hráčom, mohol si vyberať z dvoch slovenských tímov. Rozhodol sa pre Nitru, ktorej často čelil ako súper: "Mal som dve ponuky z dobrých slovenských klubov. Prvý bola Nitra, druhý nebudem hovoriť. Idem do hokejového mesta, odohral som proti Nitre podľa mňa najviac zápasov zo všetkých súperov, veď s Bystricou sme proti Nitre hrali pomaly každý rok v play-off," spomína Kubka.

V novom prostredí sa najviac teší na fanúšikovi: "Prvé, čo mi vždy o Nitre napadne je tunajšia atmosféra a úžasní fanúšikovia. Vždy sa mi tu hralo dobre. Mesto je tiež pekné. Ja som z Detvy, čiže ani domov to nemám tak ďaleko. A veľmi dobré boli aj rokovania s pánmi Chrenkom a Kováčikom," prezradil.

Prečítajte si aj

Nové Zámky získali útočníka z Banskej Bystrice, prichádza na hosťovanie

Spoluhráčom osobne veľmi nepozná, avšak naštudovaných ich má dostatočne: "Skôr ich všetkých poznám ako súperov a presne viem, na ktorých hráčov mám ako hrať. V Bystrici boli v tomto veľmi dôslední, a tak mám doma stále dosť papierov na čítanie a študovanie jednotlivých nitrianskych hráčov. Je to dosť veľká kôpka materiálov," dodal s úsmevom pre klubový web HK Nitra obranca Branislav Kubka.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeynitra.com

Diskusia

Podobné články