Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay spomínal na Versteega ako na jedného z najlepších v NHL, príde si ho pozrieť do Nitry

NITRA - Najnovšia posila HK Nitra Kris Versteeg vzbudil veľa pozornosti medzi širokou hokejovou verejnosťou. Správu o jeho príchode pod Zobor prijal pozitívne aj tréner slovenskej reprezentácie Craig Ramsay.
Zdroj: 32867
Zdieľajte:

Kanadský kormidelník mal možnosť trénovať ho vo Floride Panthers, kde bol asistentom trénera: "Pamätám si Krisa veľmi dobre. Bol súčasťou našej najlepšej útočnej formácie spolu s Tomášom Fleischmannom a Steveom Weissom, dokonca si dovolím tvrdiť, že v tom čase jednej z najlepšieho fungujúcich trojíc v celej súťaži. Krisa zdobia šikovné ruky, schopnosť strieľať góly, keď sa dostane do šance v útočnom pásme. Verí si v súbojoch jeden proti jednému, dokáže podržať puk, s prehľadom prihrať. Verím, že stále dokáže na korčuliach vyvinúť takú rýchlosť, v akej si ho pamätám. Nevidel som ho niekoľko rokov, ale pri tejto príležitosti si naňho prídem pozrieť do Nitry," spomínal Ramsay.

Prečítajte si aj

VIDEO Kanada bude mať na Spengler Cupe prvýkrát v histórii hráča z Tipsport ligy

Kouč národného tímu sa veľmi teší, keď Versteega uvidí v Tipsport lige: "Nitra v osobe Krisa získala veľkú posilu, slovenská liga zvučné meno. Som si stý, že nitrianskym fanúšikom sa bude páčiť. Prišiel, aby si zahral s bratom. Bude príjemné sledovať ich spolu na ľade, teším sa," dodal skúsený tréner.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hockeyslovakia.sk

Diskusia

Podobné články