Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Kanada bude mať na Spengler Cupe prvýkrát v histórii hráča z Tipsport ligy

DAVOS - Kanada bude môcť na tohtoročnom Spengler Cupe počítať s minimálne jedným hráčom z Tipsport ligy, ktorým je útočník HK Nitra - Kris Versteeg.
Zdroj: 21045
Zdieľajte:

Vôbec prvýkrát v histórii najvyššej slovenskej súťaže sa stalo, aby bol do tímu Kanady na Spengler Cup nominovaný hokejista z našej ligy: "Dohoda s Krisom Versteegom je do konca sezóny. Výnimkou bude obdobie od 18.12. do 5.1., kedy za nás hrať nebude pre rodinné dôvody a takisto mu umožníme účasť na prestížnom Spengler Cupe v Davose," píše klubový web HK Nitra.

Kris Versteeg sa stal hráčom Nitry oficiálne v stredu. Stretne sa tak s mladším bratom Mitchom. Určite to pre neho bude posledná sezóna bohatej kariéry, počas ktorej vyhral s Chicagom Blackhawks dvakrát Stanley Cup. Kanadu reprezentoval počas kariéry jediný raz a naposledy ešte na MS U18, Spengler Cupu sa nikdy nezúčastnil.

Do nominácie Kanady pre Spengler Cup 2019 sa podľa zámorských médií môže dostať ešte jeden hráč z Tipsport ligy. Špekuluje sa o tom, že generálny manažér tímu Sean Burke by mohol mať záujem o brankára Barryho Brusta, ktorý podáva v drese Slovana Bratislava skvelé výkony. Či ho však "belasí" budú prípadne ochotní uvoľniť je nejasné.

Prečítajte si aj

Nikdy nemôžete vynechať Brusta, hovorí známy zámorský novinár
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články