Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Tatar s prehrou a mínuskou, Lundqvist sa dotiahol na bývalú legendu a Toronto vyhodilo trénera

NEW YORK - Hokejisti Montrealu Canadiens prehrali v NHL tretíkrát za sebou. V noci na štvrtok doma podľahli Ottawe Senators 1:2 po predĺžení. Slovenský útočník Tomáš Tatar nebodoval, odohral 15:27 minúty a pripísal si mínusku.
Zdroj: 32551
Zdieľajte:

Z víťazstva sa netešil ani Richard Pánik, jeho Washington prehral na ľade New Yorku Rangers 1:4. Dva góly jazdcov, vrátane víťazného, strelil Artemij Panarin v presilových hrách a bodoval dvanástykrát v sérii. Na triumfe sa 30 zákrokmi podieľal brankár Henrik Lundqvist, dosiahol 454. víťazstvo v profilige a v historickej štatistike sa dotiahol na piateho Curtisa Josepha.

Montreal - Ottawa 1:2pp

New York Rangers - Washington 4:1

Prečítajte si aj

VIDEO Problémy Slavie Praha prichádza dočasne vyriešiť bývalý najproduktívnejší obranca Žiliny

Vedenie hokejového klubu NHL Toronto Maple Leafs prepustilo trénera Mikea Babcocka. Vo funkcii ho nahradil kouč Toronta Marlies v AHL Sheldon Keefe. Informoval o tom oficiálny web profiligy. O miesto ho pripravila zlá forma a neuspokojivé výkony, keď "javorové listy" získali z uplynulých šiestich zápasov iba bod a v tabuľke Východnej konferencie figurujú na 10. mieste. "Herný prejav mužstva nespĺňal naše očakávania. Nehráme dobre v obrane a chýba zmysel pre detail, dokonca ani náš útok nemá takú výbušnosť, akou je známy," uviedol prezident Toronta Brendan Shanahan.

Prečítajte si aj

VIDEO Ležia Corgoni v žalúdku Ľuptákovi? Majiteľ Detvy opäť vyčíňal v zápase s vicemajstrom!

Babcock patrí k najúspešnejším trénerom v lige. Na konte má dve olympijské zlaté medaily s Kanadou, s Detroitom v roku 2008 získal Stanleyho pohár. V Torontu pôsobil päť sezón, v uplynulých troch doviedol tím do play off. V ani jednom prípade však nedokázal postúpiť z prvého kola Východnej konferencie.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články