Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Nitra má na súpiske znova osem legionárov: Odíde niekto?

NITRA - Hokejová Nitra druhýkrát v tejto sezóne eviduje na súpiske naraz osem legionárov.
Zdroj: 31471
Zdieľajte:

Prvýkrát sa tak stalo keď to tímu pribudol obranca Jesse Graham. Ten odohral štyri stretnutia a po veľmi dobrých výkonoch odišiel do fínskeho tímu KalPa Kuopio, ktorý v tom čase zháňal ofenzívneho obrancu: "Vtedy sme počítali s tým, že Jesse môže rovnako rýchlo ako prišiel, aj odísť. Každý videl, že našu ligu poriadne presahoval. Vtedy sme preto nechceli spraviť taký krok, že s niekým sa rozlúčime a následne nám odíde aj Graham, čo sa nakoniec aj stalo," prezradil nášmu webu Tomáš Chrenko, generálny manažér HK Nitra.

Prečítajte si aj

Versteeg bude hrať za symbolickú odmenu: Chrenko dúfa, že hráči z neho vytiahnu za príchodné čo najviac peňazí

Počas toho, ako mali "Corgoni" na súpiske osem legionárov, nedostal šancu český brankár Miroslav Hanuljak. V Tipsport lige chytal Juraj Šimboch. Momentálne si tréner Marián Bažány znova musí jedného zahraničného hráča nechať mimo zostavy, keďže do mužstva pribudol hviezdny útočník Kris Versteeg. Ten si debut odkrúti v piatok proti HKM Zvolen: "Možné je momentálne všetko. Nerád by som však niečo do médií hovoril. Musíme si sadnúť s chalanmi, ktorých sa to týka a potom dôjdeme k záveru," odpovedal na našu otázku generálny manažér HK Nitra, ktorým je Tomáš Chrenko.

Počas štyroch stretnutí, v ktorých bol hráčom Nitry Jesse Graham a klub mal teda osem legionárov, sa 35-ročný český gólman Miroslav Hanuljak nedostal ani na striedačku. Naposledy Hanuljak chytal v rámci Tipsport ligy v nedeľu 17.11.2019 na ľade Slovana Bratislava, kedy Nitrania evidovali na zápasovej súpiske najvyšší možný počet sedem legionárov.

Prečítajte si aj

Nikdy nemôžete vynechať Brusta, hovorí známy zámorský novinár
Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk

Diskusia

Podobné články