Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Nikam nebude utekať, na šancu čakal dvakrát

TRENČÍN - Našu najvyššiu súťaž hral šesť rokov dozadu. Predtým to bolo v Poprade, teraz v Trenčíne. Český útočník Stanislav Balán má pred sebou ešte minimálne mesiac pod hradom Matúša Čáka. A možno tam ostane natrvalo.
Zdroj: 32948
Zdieľajte:

„Nikam preč rozhodne nechcem utekať. Na túto možnosť, a síce pôsobiť v Trenčíne, som čakal a priznám sa, že to bolo už pred začiatkom sezóny. Vtedy to nevyšlo. Som rád za túto možnosť, že som dostal šancu sa ukázať a urobím všetko pre to, aby som sa tu udržal a pomohol tímu,“ povedal k svojmu hosťovaniu v tíme Dukly Balán, ktorý sa dostal do Trenčína až na druhý pokus.

Prečítajte si aj

Budapešť si nenapravila chuť po debakli, nováčik sa vracia do prvej šestky

Po príchode k majstrovi zo sezóny 2003/04 sa stretol v kabíne s bývalým slovenským reprezentantom a držiteľom striebornej a bronzovej medaily z MS Brankom Radivojevičom. Ako je známe, ten v apríli definitívne zavesil korčule na klinec, aj keď nedávno pomohol tímu na ľade z dôvodu väčšej maródky. Radivojevič dlhodobo hrával v Česku, a tak bol súperom 33-ročného rodáka z Hodonína. Dnes je situácia odlišná.

Prečítajte si aj

VIDEO Kris Versteeg jednou nohou v Nitre: Kariéru chcem ukončiť po boku brata

„Je veľa trénerov, ktorí hokej nikdy nehrali. Vyštudujú školu a následne chcú trénovať. V tomto je však citeľný rozdiel, že ak niekto hokej hral a následne sa dá na trénerskú kariéru, tak je to cítiť. Pre mňa je to oveľa väčší tréner ako ten, čo príde ako teoretik zo školy a nikdy nehral,“ doplnil v rozhovore pre web klubu Stanislav Balán.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hkdukla.sk

Diskusia

Podobné články