Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Veľký návrat michalovského veterána

MICHALOVCE - Dúfa, že sa problémy skončili a konečne sa môže venovať iba hokeju. Skúsený 38-ročný veterán Michaloviec Gabriel Spilar hlási návrat na tipsportligový ľad.
Zdroj: 32640
Zdieľajte:

V piatok je na programe kompletné 21. kolo, no trojnásobný majster Slovenska odohral len tri stretnutia. „Trápilo ma podvrtnuté koleno. Nič iné sa k tomu povedať nedá. Verím, že už ma zranenia budú až do konca sezóny obchádzať. Som rád, že som už v poriadku a že sa môžem vrátiť do zápasového kolotoča. Viem, že sú očakávania od toho, že mužstvo potiahnem. Žiaľ, bol som zranený a aj to patrí k športu. Verím, že čo najskôr dostanem do seba hernú prax a bude to z mojej strany iba lepšie," želá si pred nasledujúcimi týždňami v základnej časti najvyššej súťaže Spilar.

Prečítajte si aj

VIDEO Dubnica a Levice s dvoma posilami, Skalica ulovila zakončovateľa Bratislavy a Žiline pomôže veterán zo Žiaru

O mesiac už 39-ročný rýchlonohý zakončovateľ prišiel na Zemplín z rodných Košíc. No a práve s týmto protivníkom si jeho spoluhráči zmerajú sily. "Comeback" je teda veľký a ešte väčší môže byť v priebehu piatkového večera.„Ani nie! Som síce Košičan, no či vedenie, alebo aj hráči sú tam teraz takí, s ktorými som prevažne nehrával. Skôr mi to príde ako normálny zápas. Musíme sa sústrediť sami na seba. Za štyri dni odohráme tri zápasy, čo je veľmi náročné. Verím, že získavame čo najviac bodov. Určite na východoslovenské derby prídu aj fanúšikovia Košíc. Bude to mať teda tú pravú atmosféru. Verím, že so šťastným koncom pre nás,“ doplnil na konci dialógu pre novinyzemplina.sk Gabriel Spilar.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: novinyzemplina.sk

Diskusia

Podobné články