Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Dubnica a Levice s dvoma posilami, Skalica ulovila zakončovateľa Bratislavy a Žiline pomôže veterán zo Žiaru

SLOVENSKO - Kluby druhej najvyššej súťaže sa tiež kvalitne posilnili v priebehu nedávneho voľna.
Zdroj: 11702
Zdieľajte:

Dubnica získala do svojich radov dve posily. Prvou je skúsený slovenský obranca Ján Homer. 38-ročný veterán sa do domáceho prostredia vrátil po dlhých pätnástich rokoch. Na konte má tri tituly v najvyššej súťaži. Jeden získal s Duklou Trenčín v roku 2004 a ďalšie dva s Košicami (2010, 2011). Posledné dva ročníky strávil v poľskom klube Jastrzabie. Druhou novou akvizíciou na Považí je český útočník Jan Matejka. Ten prichádza do Dubnice z českého Hodonína.

Prečítajte si aj

Slovan utrpel víťazstvo a natiahol šnúru na sedem duelov

HK Levice využili reprezentačnú prestávku na posilnenie dvoma jednotlivcami. Druhým brankárom by mal byť Ján Kožiak. Vlani tento brankár krátko chytal za Prešov, ale veľmi dobré výkony podával v juniorke Slovana Bratislava. V útoku sa predstaví ruský útočník Maxim Kropotin, ktorého funkcionári klubu našli v ruskej VHL.

Prečítajte si aj

VIDEO Martin sa rozlúčil s dvojicou hráčov

Šancu vystužiť ofenzívu využili v Skalici. Na Záhorie putoval útočník Dušan Klučiar, ktorý dve sezóny patril medzi zakončovateľov HC Bratislava. Dohromady strelil 54 gólov. Minulú sezónu chvíľu koketoval aj s tipsportligovým Liptovským Mikulášom. Tento ročník začínal v Trnave. V kádri Žiliny sa pre zmenu ocitol ďalší matador slovenských klzísk. Obranca Tomáš Nádašdi sa vrátil na "miesto činu", keďže v roku 2006 oslavoval s "vlkmi" dosiaľ ich jediný titul.

Prečítajte si aj

VIDEO Jurčina do konca sezóny v Sparte, Ďaloga neakceptoval nadštandardnú ponuku

Od roku 2015 bol pevnou súčasťou Liptákov. Túto sezónu rozbehol v tíme nováčika druhej ligy zo Žiaru nad Hronom. Pravdepodobne bude fungovať na báze striedavých štartov. Nádašdi okrem "žilinského" titulu vlastní ešte jeden z roku 1999, ktorý získal s HC Košice.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: facebook.com

Diskusia

Podobné články