Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Lavička je posilnená, príde rad aj na káder?

ZVOLEN - Dostali sa do hernej krízy. Mužstvo HKM Zvolen, ktoré v lete deklarovalo snahu získať titul, malo pred reprezentačnou pauzou na sebe deku.
Zdroj: 31771
Zdieľajte:

Po poslednom ligovom kole sa veľmi kriticky vyjadril na adresu tímu skúsený obranca Adam Drgoň. "Ešte pred prestávkou sme sa zaoberali našou hrou. Bolo to konzultované v zmysle, čo sa deje a podobne," uviedol pre hokejovysvet.sk prezident HKM Dušan Mráz. Zvolen predovšetkým sklamal na domácom ľade. Štyri razy umožnil súperom zobrať si body.

Prečítajte si aj

VIDEO Zvolen angažoval trénera z NHL, bude rovnocenným partnerom Podkonického

"Jednoducho sme nehrali dobre. Hráči nerobili to, čo sa od nich vyžadovalo. Bol som súčasťou taktickej prípravy, ktorá bola následne reprodukovaná hráčom. To vidím ako hlavnú príčinu slabšieho obdobia v našom podaní," tvrdí šéf zvolenského klubu, ktorý v druhom novembrovom týždni oznámil verejnosti príchod skúseného trénera zo zámoria. K Andrejovi Podkonickému sa postaví 60-ročný Američan Don Nachbaur, ktorý ešte v ostatnej sezóne pôsobil v roli asistenta trénera Los Angeles Kings. "Dlhodobejšie sme analyzovali herný prejav celku a všetko, čo s tým súvisí. Vzhľadom k tomu, že máme v kádri zámorských hokejistov, navrhol som predstavu, že potrebujeme pritiahnuť adekvátneho kouča. Pracovali sme s viacerými menami, ale voľba napokon padla na Dona Nachbaura, ktorý mi prišiel ako veľmi dobrý tip. Som rád, že sme sa s ním dohodli na podmienkach a dúfam, že to bude mať pozitívny vplyv na mužstvo," priblížil cestu Zvolena, ktorá viedla až do zámoria.

Prečítajte si aj

VIDEO Realizačný tím Zvolena doplnil bývalý spoluhráč Zuzina a Puliša, s Detvou oslavoval prvenstvo

Pod Pustým hradom nie tak dávno zazneli hlasy, že je potrebné niečo zmeniť, resp. dodať kabíne pozitívny impulz. Trénerský tím bol rozšírený a pred časom si zvolenský dres vyzliekli Jake Hansen a Ryan Lowney. Čo bude nasledovať v najbližších dňoch? "Ako to bude vyzerať v kádri, rozhodnú tréneri. Musím povedať, že som bol z výkonov rozčarovaný. Pán Podkonický si plnil povinnosti pri reprezentácii a Nachbaur ešte nebol vo Zvolene. Obaja sa vyjadria do konca novembra s tým, či bude treba vykonať zmeny, alebo nie," odpovedal na záver pre hokejovysvet.sk Dušan Mráz.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hokejovysvet.sk/Ivan Harčár

Diskusia

Podobné články