Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

Ramsay a slovenskí reprezentanti hodnotili výhru nad Nemeckom

KREFELD - Hokejisti Slovenska obsadili na Nemeckom pohári 2019 posledné 4. miesto. Nezmenil to ani ich triumf v nedeľňajšom súboj proti domácemu výberu, v ktorom zvíťazili 3:2 po predĺžení. Zverenci Craiga Ramsayho získali v troch zápasoch na podujatí tri body, víťazom turnaja sa stalo Švajčiarsko.
Zdroj: 32897
Zdieľajte:

Craig Ramsay, tréner SR: "Pre nás to bol ťažký zápas, hrali sme len na šesť obrancov, takže po fyzickej stránke to bolo namáhavé. Som rád, že sme za stavu 0:2 nezložili hlavy a napokon sme dokázali zvíťaziť. Veľa hráčov ma na turnaji pozitívne prekvapilo."

Peter Zuzin, strelec víťazného gólu: "Bol to ťažký zápas, pretože bol už tretí na turnaji a sily ubúdali. Dokázali sme premeniť šance a vyrovnať na 2:2. So šťastím sa na potom podarilo zvíťaziť."

Prečítajte si aj

Slováci predviedli fantastický obrat a na záver turnaja porazili Nemecko, skončili však na poslednom mieste

Peter Čerešňák, kapitán SR: "Škoda, že sme nedokázali zvíťaziť v riadnom hracom čase, ale výhra je výhra. Mali sme veľa nových hráčov, chvíľu nám trvalo, kým sme sa zohrali. Celkovo sme nehrali zle."

Denis Godla, brankár SR: "Nebolo to ľahké, ale hrali sme dobre. Dva góly sme si dali prakticky sami. Ale som rád, že sme napokon v predĺžení rozhodli."

Zdieľajte:
Pridal: Matej Kubove
Zdroj informácií: TASR

Diskusia

Podobné články