Hokejový svet Hľadať
HokejovýSvet.sk

VIDEO Slovan je takmer storočný klub s bohatou históriu, cítiť až rodinnú atmosféru, pochvaľuje si český útočník

BRATISLAVA - V Tipsport lige je momentálne reprezentačná prestávka. Kluby najvyššej súťaže tak oddychujú, no niektoré dlhšiu pauzu využívajú na posilnenie kádrov. Zmeny sa dajú čakať aj v radoch lídra zo Slovana Bratislava.
Zdroj: 32757
Zdieľajte:

Český útočník Jindřich Abdul, ktorý prišiel do hlavného mesta počas letnej pauzy z konkurenčného Popradu, dostal slovo v rozhovore pre web belasých. Rodák zo Vsetína sa na Slovensku prvýkrát objavil pred tromi rokmi, keď obliekal dres prvoligového Prešova. Odtiaľ putoval ku kamzíkom a po dvoch rokoch sa stal súčasťou HC Slovan Bratislava.

Prečítajte si aj

VIDEO Proti Rusku zmena v bránke, nitriansky mladík pripravený zbierať nové skúsenosti

"Napriek svojmu mladému veku, som už stihol pôsobiť v niekoľkých kluboch, no so Slovanom sa to nedá porovnať. Je to takmer 100 - ročný klub s obrovskou históriou a tradíciou. Atmosféra v klube je skvelá, až rodinná. Cítim sa tu veľmi dobre a som spokojný, odráža sa to aj na výkonoch na ľade," začal svoje rozprávanie Abdul. Belasí sa vrátili do našej ligy po siedmich rokoch strávených v nadnárodnej KHL. Vedenie klubu muselo zápasiť s rôznymi problémami z minulosti, ale aj tak sa mu podarilo zostaviť celok zo známych mien a odmenou je vedúca priečka.

Prečítajte si aj

VIDEO Prvé miesto Slovana milo prekvapilo "Boba", urobil správne rozhodnutie, aj keď ho odhovárali

"Ak by nám niekto pred sezónou povedal, že v prvej reprezentačnej prestávke budeme na čele tabuľky, určite by sme to brali všetkými desiatimi. Vďaka dobrým výkonom celého mančaftu je to dnes realita, čo nás všetkých veľmi teší. Zároveň je to výborná motivácia do ďalších bojov, pretože nesmieme prestať pracovať a podávať naďalej výkony ako doteraz," pokračoval vo výklade 23-ročný český útočník, ktorému sa mimoriadne darí v drese s orlom na hrudi.

Prečítajte si aj

VIDEO Marek Svatoš: Doma zobral titul, ukončil kariéru a nečakane opustil svet

V 19 stretnutiach nazbieral už 20 bodov. Na prekonanie doterajšieho rekordu v najvyššej súťaži mu chýba už iba osem bodov. Sezóna pritom ešte nie je ani v polovici. "Som veľmi rád, že sa mi darí aj po individuálnej stránke a dokážem svojimi bodmi pomôcť mužstvu. Je to však vždy o tom, že úspech hráča rastie s úspechom mužstva - ako celok hráme dobre a vyhrávame, moje kanadské body sú pre mňa už len čerešničkou na torte," doplnil pre stránku hcslovan.sk Jindřich Abdul.

Zdieľajte:
Zdroj informácií: hcslovan.sk

Diskusia

Podobné články